Callant Bouw & Building

Callant Bouw

Wie bouwt of actief is in de bouwsector weet dat er nogal wat kan verkeerd lopen. Nergens is een goede verzekeringsportefeuille meer op zijn plaats dan in deze sector. Wij staan u dan ook graag bij met advies.

Als aannemer, architect of studiebureau hebt u namelijk nood aan gepersonaliseerde dienstverlening op het vlak van verzekeringen. Callant Verzekeringen beschikt over jarenlange ervaring in de bouwsector en is gespecialiseerd in het verzekeren van de beroepsaansprakelijkheid van architecten en studiebureaus.

Ook voor andere bouwactoren bieden we oplossingen op maat!

Het is voor de ontwerpers en andere betrokkenen in de bouw belangrijk om goed en doeltreffend verzekerd te zijn. Callant Verzekeringen kan dankzij een ruim samenwerkingsverband met diverse verzekeraars de meest geschikte polis voorstellen tegen de beste voorwaarden. Om u te garanderen dat aan alles gedacht wordt, hebben we specialisten in dienst die u begeleiden doorheen het project en samen met u nakijken welke waarborgen noodzakelijk zijn.

Callant Building

Als mede-eigenaar van een gebouw is het niet eenvoudig om wegwijs te raken in het kluwen van rechten en plichten. Hiervoor kunt u beroep dan op Callant Building,  een ander voorbeeld van onze zoektocht naar specialisatie en een bewijs van onze creativiteit. De Callant Building is een all risk verzekering. We sommen de dekkingen niet op. Integendeel, we draaien de zaak om: alles is gedekt behalve.

U ontdekt er alles over in de rubriek Callant Building.

Offerte

Offerte?

Doe een aanvraag

img_vragen

Vragen?

Mail ons

img_documenten

Bibliotheek

Downloaden

X
De Callant dienstverlening blijft gehandhaafd tijdens het COVID-19 coronavirus. Blijf hier op de hoogte van onze service updates.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap