Callant Garage & Concessionaris

Als garage/concessionaris hebt u nood aan gepersonaliseerde dienstverlening op het vlak van verzekeringen.

Callant Verzekeringen, verzekeringsadviseur van Fegarbel (Beroepsvereniging van Garagisten), heeft een jarenlange traditie in het verzekeren van uw beroepscategorie.

Vele vragen kunnen zich stellen inzake uw verzekeringspolissen:

  • Wie mag met een voertuig rijden voorzien van een commerciële plaat? Wat indien het voertuig een hogere cilinderinhoud heeft dan voorzien in uw polis? Heeft u omniumdekking aan een betaalbare premie?
  • Wat met de schade aan de voertuigen waaraan u werkt? Wat als de schade pas ontstaat enkele dagen na de werkzaamheden? Wat met de schade aan ‘het vervangen onderdeel’? Is het voertuig van uw klant verzekerd tijdens transport op uw takelwagen?
  • Is uw kantoormaterieel verzekerd in nieuwwaarde zonder aftrek van slijtage? Verzekerd tegen diefstal, zelfs indien uw gebouw niet voorzien is van een alarminstallatie?
  • Voorziet uw brandpolis de ‘nieuwwaarde’? Is uw gebouw geschat door een onafhankelijke deskundige? Zij uw voertuigen ‘buiten’ verzekerd tegen storm- en hagelschade? Voertuigen ‘buiten de omheining’ gedekt in diefstal?
  • Oldtimers verzekerd voor minder dan € 100,00 per jaar? Omniumdekking zonder aftrek van sleet?
  • Verkoop van voertuigen voorzien van een tweejaarlijkse garantie?

Op deze en andere mogelijke vragen zullen wij u graag vrijblijvend een passend antwoord geven. Daarnaast bieden wij een gratis en volledig vrijblijvende check-up aan van uw verzekeringen.

Ontdek meer in de rubrieken Aansprakelijkheid, Gebouwen, Materieel en Personeel.

 

Offerte

Offerte?

Doe een aanvraag

img_vragen

Vragen?

Mail ons

img_documenten

Bibliotheek

Downloaden

X
De Callant dienstverlening blijft gehandhaafd tijdens het COVID-19 coronavirus. Blijf hier op de hoogte van onze service updates.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap