Yachtomnium

Kies in volle zekerheid het ruime sop

Tot slot willen we u graag onze module Yachtomnium voor te stellen. Uw boot is uw passie. Ga dus niet scheep met de eerste de beste voor uw bootverzekering. U wilt immers volop en in alle gemoedsrust genieten van uw vaartuig. Daarom is een gespecialiseerde scheepsverzekeraar voor u zo belangrijk.

Een verzekeraar die beseft dat een boot wat anders is dan een huis of een auto. Geen stuurman-aan-de-wal, maar iemand die weet hoe het is om zelf op het water te zijn. Als ervaren yachteigenaars spreken we dezelfde taal. Zo’n makelaar is Callant Insurance.

Dankzij onze bootverzekering ‘Yachtomnium’ gaat u in alle gemoedsrust het water op. Zonder ingewikkeld papierwerk en zonder dure premie. Een bootverzekering die perfect bij u past. Callant Insurance verzekert uw boot, uw bemanning en uzelf.

Waterdicht

Want we werken nauw samen met de in schepen gespecialiseerde maatschappij BDM. Als één van de grootste maritieme verzekeraars kunnen we u bovendien een uiterst volledige pleziervaartpolis aanbieden – inclusief dekking voor motor- schade. Tegen verbluffend scherpe tarieven.

Uw voordelen

Al uw voordelen op een rij:

  • Eén van de grootste maritieme verzekeringsmakelaars in Vlaanderen
  • Een onafhankelijke makelaar, die aan uw kant staat bij een schadegeval
  • Speciaal voor pleziervaarders ontwikkelde polissen
  • Zeer volledige dekking, inclusief motorschade
  • Scherpe tarieven
  • No-claim bonus voor wie schadevrij vaart
  • Nauwe samenwerking met gespecialiseerde scheepsverzekeraar BDM
  • Bereken zelf uw premie en vraag uw polis aan wanneer het u past. 24 uur per dag.

 Callant, uw sportieve verzekeraar

Onze Yachtomnium is uniek in België. Hij wordt u exclusief aangeboden door Callant Insurance, dé Vlaamse verzekeringsspecialist voor de recreant! Niet voor niets zijn we de vertrouwde verzekeraar van wielerploegen Sport Vlaanderen-Baloise en Pauwels Sauzen-Bingoal. Als onafhankelijke top 10 makelaar van België kunnen we de beste polisvoorwaarden aanbieden. Zonder compromissen, zonder druk van eender welke verzekeringsmaatschappij. Tegen zéér scherpe tarieven, want als sportieve makelaar van formaat kunnen we voordelige condities bedingen bij de maatschappijen. Dag en nacht, 7 dagen op 7. Ga dus gerust te water. Wij doen de rest.

Offerte

Offerte?

Doe een aanvraag

img_vragen

Vragen?

Mail ons

img_documenten

Bibliotheek

Downloaden

X
De Callant dienstverlening blijft gehandhaafd tijdens het COVID-19 coronavirus. Blijf hier op de hoogte van onze service updates.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap