Wat biedt Callant Medical u?

U bent arts, geneesheer specialist, tandarts, kinesist, logopedist, zelfstandig thuisverpleger, apotheker of dierenarts?

Hieronder vindt u meer informatie over wat Callant Medical specifiek voor u kan betekenen:

Callant Medical is in de recente jaren uitgegroeid tot marktleider voor jonge dokters.

Wij spreken immers uw taal. Wij zijn op uw Campus, op uw kot, bij u thuis, alleen of samen met uw collega studenten. Aan de start van uw carrière begeleiden we u bij het vervullen van allerlei praktische formaliteiten (RIZIV, mutualiteit, …). Daarnaast zorgen we van meet af aan ook voor een fantastische start van uw financiële toekomst. Ook de jaren na de universiteit en na afloop van uw stage blijven wij u volgen, met raad en daad. Uw toekomst is onze zorg.

De onafhankelijke insteek van Callant Medical is uw beste begeleiding binnen het kluwen dat de financiële wereld op vandaag is.

Callant is één van de grootste onafhankelijke familiale makelaars in België. Als u zich door ons laat vertegenwoordigen bij verzekeraars en financiële instellingen, worden we gehoord. Dit betekent dat wij uw belangen optimaal kunnen verdedigen.

Onze productmanagers volgen de globale markt op de voet en werken in alle onafhankelijkheid de beste oplossingen voor u uit. De aangereikte oplossingen zijn een match tussen uw noden en behoeften. Onze continue monitoring van wat de markt te bieden heeft, telkens opnieuw.

Uw toekomst is onze zorg. Dat nemen we mee in onze unieke 360° aanpak waarmee we samen uw situatie in beeld brengen. U kan terugvallen op een vaste methodiek binnen onze organisatie en een werkwijze waar elke Callant medewerker van doordrongen is.

In de 360° analyse die u samen met uw contactpersoon opstelt, ontdekt u niet alleen wat er reeds wordt opgebouwd en verzekerd, maar vooral ook wat niet of – net omgekeerd – dubbel verzekerd is of opgebouwd wordt.

Vanuit het overzicht dat de 360° methode biedt, krijgt u inzicht in wat moet gebeuren om uw noden en wensen in te vullen. Duidelijk en efficiënt. Zo laten we de mogelijke oplossingen beter aansluiten bij de zaken die u echt nodig hebt tijdens de verschillende fasen van uw leven. En dus dat u zich meer kan bezighouden met wat echt telt, uw job, uw gezin, uw leven, ….

Als aanvulling op de 360° methodiek en ter ondersteuning van onze samenwerking, heeft Callant Financieel Advies samen met myFaro een online tool ontwikkeld die u een helder en transparant overzicht biedt van al uw lopende polissen voor pensioenopbouw, overlijden en arbeidsongeschiktheid.

Daarnaast bieden we u ook de mogelijkheid om polissen en andere tegoeden die u heeft bij andere financiële instellingen, makelaars of verzekeringsmaatschappijen op te laden in ons systeem.
Via deze tool kan u uw financiële toekomst zelf in handen nemen. Zo kan u:

  • Ten allen tijde uw beleggingen en uw verzekeringen consulteren.
  • Een perfect beeld krijgen van waar u op vandaag staat in functie van wat u echt wil op termijn.
  • Via gerichte vragen controleren in welke mate uw huidige inspanningen voldoen aan uw behoeften voor het behoud van uw levenscomfort op vandaag en naar uw pensioen toe.
  • Vanuit die inzichten samen met Callant beter uw toekomst plannen en opvolgen.

We bezorgen u een login en paswoord. Daarmee kan u vlot en wanneer u dat wil uw financiële toestand consulteren via de website van myFaro. Indien u dat wenst kan één van onze financiële adviseurs samen met u overlopen waar er eventuele tekorten zitten. Via een beter inzicht in wat u nodig hebt, kunnen wij u adviseren hoe u die kloof kan overbruggen door beter te plannen en oplossingen te zoeken die passen bij uw noden. Uw toekomst is onze zorg.

Callant Medical als onafhankelijk tussenpersoon is uw beste verzekering in geval van schade. U kan rekenen op een gespecialiseerd schadeteam dat uw belangen maximaal nastreeft. We hebben een 24/7 helpdeskcentrale om alle urgenties te kunnen opvangen.

Offerte

Offerte?

Doe een aanvraag

img_vragen

Vragen?

Mail ons

img_documenten

Bibliotheek

Downloaden

X
De Callant dienstverlening blijft gehandhaafd tijdens het COVID-19 coronavirus. Blijf hier op de hoogte van onze service updates.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap