Fietsbijstand 24/24

Dag en nacht fietsbijstand in België, Nederland, Luxemburg.

Platte band? Ketting gebroken? Ongeval of diefstal? Alle soorten pech worden door de technici verholpen, zodat je altijd op je bestemming geraakt. Met Callant Fietsbijstand kies je voor zorgeloos rijden met de fiets.

  • Bijstand wordt verleend bij immobilisatie van het voertuig ten gevolge van een technische mankement, lekke banden, batterijproblemen, vandalisme (poging tot) diefstal of ongeval. De bijstand wordt vanaf 01/01/2021 verleend vanaf de woonplaats en onderweg indien de bestuurder aanwezig is bij zijn fiets en de fiets zich bevindt op een weg toegankelijke voor het door VAB gestuurde interventievoertuig.
  • Callant Fietsbijstand bestaat uit het sturen van een technicus, na telefonisch oproep op het unieke Callant Fietsbijstand oproepnummer, teneinde te pogen ter plaatse het voertuig terug mobiel te maken.
  • Indien een herstelling ter plaatse niet mogelijk is, worden fiets en bestuurder vervoerd naar het startpunt van hun rit.
  • Callant Fietsbijstand komt niet tussen voor incidenten die de fiets niet immobiliseren, immobilisatie ten gevolge van of tijdens deelname aan wedstrijden, immobilisatie ten gevolge van nalatigheid of manifest slecht onderhoud, verwijdering van de fiets in opdracht van de politie of voor fietsen die reeds bij de hersteller staan.
  • De prijs van wisselstukken of bij de herstelling gebruikt materiaal wordt niet ten laste genomen. Alsook eventuele kosten van interventies die niet werden aangevraagd aan Callant Fietsbijstand wordt niet ten laste genomen.

Offerte

Offerte?

Doe een aanvraag

img_vragen

Vragen?

Mail ons

img_documenten

Bibliotheek

Downloaden

Fietsverzekering online
X
De Callant dienstverlening blijft gehandhaafd tijdens het COVID-19 coronavirus. Blijf hier op de hoogte van onze service updates.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap