Wat betekent onze fietsverzekering voor u?

Met de fietsverzekering van Callant kiest U zelf de formule die u het best past. U kunt zich verzekeren voor bijstand, tegen diefstal en eigen schade. Of alleen voor bijstand en diefstal. U kiest zelf de verzekeringsformule die u op het lijf geschreven is.

Om u een excellente service te garanderen werkt Callant Insurance uitsluitend met uiterst professionele fietshandelaars. Deze specialist bekijkt bij beschadiging of diefstal hoe hoog het kostenplaatje ligt. En zo nodig bezorgt hij u een gelijkaardige fiets als uw ouwe trouwe exemplaar.

Een fietsverzekering voor iedereen

Met ‘Fietsomnium’; een exclusief op maat ontwikkeld product door Callant Insurance, presenteren we een fietsverzekering voor iedereen!

Het is steeds meer aan te raden om verzekerd op de fiets te genieten van uw training, tourrit of fietstocht. Uw fiets is immers meer dan een vervoermiddel! Hij is uw hobby, uw passie, uw leven. Ongeacht hoezeer u ook uw stalen ros koestert en hoe zorgzaam u ook bent, er kan altijd iets gebeuren.

Callant Insurance biedt u de oplossing met een unieke Fietsomnium. Dé polis die uw fiets verzekert tegen diefstal en beschadiging. Of u nu thuis bent of op een camping. Of u nu toert doorheen het landschap of aan het fietsen bent langs het kanaal. Dankzij de Fietsomnium fietst u in alle gemoedsrust. Geen ingewikkeld papierwerk en een concurrentiële premie vormen de sleutels voor het massaal succes.

Offerte

Offerte?

Doe een aanvraag

img_vragen

Vragen?

Mail ons

img_documenten

Bibliotheek

Downloaden

X
De Callant dienstverlening blijft gehandhaafd tijdens het COVID-19 coronavirus. Blijf hier op de hoogte van onze service updates.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap