Vergoeding

Een vergoeding waar u wat aan hebt

Werd uw fiets gestolen of beschadigd? Aarzel geen moment en contacteer Callant Verzekeringen! Uw vergoeding wordt meteen onze zorg waar we snel werk van maken. Uw fietshandelaar bezorgt u uw schadeloosstelling in natura: ofwel in de vorm van een herstelling, ofwel in de vorm van een nieuwe fiets.

Naast de al zeer voordelige premie biedt fietsomnium.be voor uw elektrische en andere fiets uitzonderlijke voorwaarden. Zo is bij beschadiging een forfaitaire vrijstelling van € 25 van kracht, bij diefstal wordt u zelfs integraal vergoed, zonder aftrek van een franchise.

Bij schade aan uw mountainbike of racefiets zijn andere voorwaarden inzake vrijstelling van tel. Hier geldt een vrijstelling van 20% van de verzekerde waarde bij diefstal. Bij schade is er een vrijstelling van 10% van de verzekerde waarde.

De fietsomnium is er voor alle soorten fietsen en fietsers. Fiets met trapondersteuning, citybike of ligfiets: hij is omnium verzekerd zonder discussie. Uw nieuwe fiets tot één jaar oud verzekeren we.

Zondagsfietser, pendelaar, triatleet of iets tussenin? Welk type gebruiker u ook bent, de Fietsomnium verzekert uw fiets tijdens quasi al uw activiteiten op twee wielen. Enkel wedstrijden en de voorbereiding erop zijn uitgesloten. En zelfs voor duatlon- en triatlonwedstrijden maken we hier een uitzondering op. Ten slotte zijn ook verhuurde fietsen uitgesloten.

Accessoires inbegrepen

Fietscomputer, slot, fietstassen, .… De waarde van de accessoires die u tegelijk met uw fiets aankoopt, kan flink oplopen. Daarom verzekert Fietsomnium ze gewoon mee.

Offerte

Offerte?

Doe een aanvraag

img_vragen

Vragen?

Mail ons

img_documenten

Bibliotheek

Downloaden

X
De Callant dienstverlening blijft gehandhaafd tijdens het COVID-19 coronavirus. Blijf hier op de hoogte van onze service updates.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap