Callant Financieel Advies

Callant Financieel Advies

Financieel Advies

De voorbije jaren is er op financieel vlak heel wat veranderd. Spaargeld brengt niets meer op, de officiële pensioenleeftijd stijgt straks tot 67 jaar en de inflatiecijfers zijn bijzonder hoog. Nergens in Europa stijgen de prijzen sneller dan in België. En dus is het ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen zich zorgen maken over het behoud van hun levensstandaard, de toekomst van hun pensioen en de bescherming van hun vermogen

Gemoedsrust

Bij Callant garanderen wij u al 25 jaar uw gemoedsrust via een perfecte verzekering van uw goederen en uw aansprakelijkheden. Sinds 15 jaar specialiseren wij ons eveneens in de volledige bescherming van u als persoon. In geval van overlijden, invaliditeit of hospitalisatie moet u zich geen zorgen maken over uzelf of uw gezin. Daarnaast dragen wij ook zorg voor de vermogensopbouw naar uw pensioen toe, met persoonlijke middelen of met middelen van uw bedrijf. Hiervoor gebruiken we vaak pensioenverzekeringen, maar hebben we ook oplossingen via een bankpartner en verschillende vastgoedpartners.

Met ons team Financieel Advies staan we klaar om u te begeleiden in functie van uw doelstellingen zowel op korte als op lange termijn. De belangrijkste ankerpunten hierbij zijn het behoud van uw levenscomfort, wat er ook gebeurt, en de opbouw en bescherming van uw vermogen voor later. Dat lukt beter vanuit een totaal aanpak en een plan.

Hoe u dat best aanpakt, leest u hier.

Wilt u contact met één van onze adviseurs, mail ons via financieeladvies@callant.be.

    X
    De Callant dienstverlening blijft gehandhaafd tijdens het COVID-19 coronavirus. Blijf hier op de hoogte van onze service updates.
    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap