Fietsomnium partner van Tournée Flandrienne

Met Tournée Flandrienne wil vzw Th-e Chain het woon-werk verkeer promoten voor managers en werknemers met een bedrijfswagen. Daarnaast zet de organisatie zich ook in ten voordele van de vzw SAVE (ouders van verongelukte kinderen) voor een betere verkeersveiligheid van de fietser.

Vzw Th-e Chain is een non-profitorganisatie die zich inzet voor de belangen van fietsers en e-bikers. Als #sportiefstemakelaar en bezieler van de fietsverzekering in België wil Callant Fietsomnium graag mee promotie maken rond veilig fietsen.

“Aangezien we met ons online verzekeringsproduct Fietsomnium ieder jaar iets doen rond ‘De week van de Mobiliteit’ paste dit project perfect in onze storytelling.” Met een sportief DNA motiveert Peter Callant zijn medewerkers om zoveel mogelijk met de fiets naar het werk te komen en mee te sporten tijdens de middagpauze. “Een evenement als Tournée Flandrienne geeft ons de mogelijkheid om klanten en medewerkers uit te nodigen voor een leuke fietsrit onder begeleiding van een bekende Vlaming.”

Terug naar overzicht

Share via
Copy link
Powered by Social Snap