Sport

#sportiefstemakelaar

Callant Insurance & Financial Advice heeft sinds de start van de onderneming altijd een grote affiniteit getoond voor sport. Dankzij fit@work blijven onze medewerkers gezond.

Partnerships

Verschillende medewerkers en Peter Callant zelf hadden ervaren dat sportevenementen uitstekende gelegenheden zijn om klanten beter te leren kennen. Meteen de belangrijkste motivatie voor de vele partnerships in de sport. Een toenemend ‘corporate image’ en ‘upselling’ opportuniteiten vormen de spreekwoordelijke kers op de taart.

Voetbal

Momenteel is Callant sponsor van Cercle Brugge en K. Beerschot V.A. waar we ter gelegenheid van de thuismatchen onze klanten kunnen ontvangen. Daarnaast beschikken we op KAA Gent over een aantal VIP-seats en een Office Box waar we ook ter gelegenheid van de thuismatchen klanten verwelkomen op een voetbalwedstrijd in de Jupiler Pro League.

Wielrennen

Sinds 2003 koos Callant voor het wielrennen en werd partner/makelaar van achtereenvolgens Quickstep-Davitamon, Davitamon-Lotto, Predictor-Lotto, Silence-Lotto en Omega Pharma-Lotto. Callant stond mooi op de borst van wielerkampioenen als Cadel Evans, Robbie McEwen en Greg Van Avermaet. Tal van klanten volgden dankzij hun sportiefste makelaar een wielerwedstrijd in de volgwagen.

Momenteel loopt een partnership met Sport Vlaanderen-Baloise:

Ter gelegenheid van de zesdaagse in het Kuipke van Gent verwelkomt Callant sinds 2005 jaarlijks tal van genodigden in de VIP-loge. Op woensdag kunnen klanten zelfs een rondje op de piste wagen. Al vijf keer stond Callant tijdens de Zesdaagse Vlaanderen-Gent op de truitjes van de wereldkampioenen ploegkoers:

 • 2009 (Alex Rasmussen & Michael Morkov),
 • 2013 (Morgan Kneisky & Vivien Brisse),
 • 2016 (Mark Cavendish & Bradley Wiggins),
 • 2017 (Morgan Kneisky & Benjamin Thomas),
 • 2018 (Roger Kluge & Theo Reinhardt).

In 2009 en 2016 werden we eindwinnaar met de wereldkampioenen. Geniet mee van onze VIP-faciliteiten tijdens de Zesdaagse Vlaanderen-Gent 2017:

Zoals u ook elders op deze site kunt vernemen werd met de Fietsomnium ondertussen een product op maat van de wielerliefhebber in ons verzekeringspakket opgenomen!

Triatlon

Naast een partnership met Triatlon Vlaanderen, de overkoepelende bond van triatleten die allen door ons verzekerd worden, hebben we ook speciaal aandacht voor Sofie Goos. Bij wijze van teambuilding startten onze medewerkers in 2017 in de Callant Triatlon van Izegem.

Zaalsport

Callant is sponsor en verzekeraar van een aantal zaalsporten. Met partnerships bij Basketbalclub Oostende, Kangoeroes Basket Mechelen, Volley Menen, Amigos VolleybalAvanti Brugge en als verzekeraar van de Vlaamse Judofederatie zorgt Callant voor gemoedsrust in de zaal op het parket en de tatami.

Callant, een makelaar met een hart voor sport. #sportiefstemakelaar

  X
  De Callant dienstverlening blijft gehandhaafd tijdens het COVID-19 coronavirus. Blijf hier op de hoogte van onze service updates.
  Share via
  Copy link
  Powered by Social Snap