Machinebreuk

Wat en waarom?

Als ondernemer beseft u als geen ander dat de techniek een onmiskenbare en zeer belangrijke plaats heeft ingenomen in onze gesofistikeerde wereld. De samenstelling en het onderhoud van uw machinepark is om allerlei redenen één der belangrijkste financiële investeringen van uw onderneming.

U beseft dan ongetwijfeld ook dat het falen van de techniek, het beschadigen van technische elementen of machines belangrijke financiële gevolgen kan hebben die vaak een bedreiging vormen voor het voortbestaan van uw onderneming. Maar u weet ook dat het niet zo’n vaart hoeft te lopen. Dank zij een polis Machinebreuk kunt u de meeste risico’s verbonden aan de uitbating van een dergelijke machinepark (hetzij mobiel, hetzij stationaire parken) verzekeren zodat u bij een eventuele tegenslag snel weer verder kunt.

In tegenstelling tot wat men zou vermoeden, dekt een machinebreukverzekering veel meer dan de loutere breuk…

Wat is onder meer niet verzekerd?

Uw polis Machinebreuk die Callant verzekeringen u aanbiedt is tot op zekere hoogte op maat aanpasbaar. Zo kan uw polis bijgestuurd worden in functie van de ouderdom van uw machines, de fabrieksgarantie, de intensiteit van het gebruik ervan enz.

U dient zich wel te realiseren dat de machinebreukverzekering geen onderhoudscontract is. U denkt dan wellicht dat een dergelijke verzekering vrij duur uitvalt maar niets is waar. Bovendien kunnen we uw andere polissen ontlasten wanneer u een ruime machinebreukverzekering onderschrijft.

Offerte

Offerte?

Doe een aanvraag

img_vragen

Vragen?

Mail ons

img_documenten

Bibliotheek

Downloaden

Share via
Copy link
Powered by Social Snap