Bestuurdersverzekering

Als u als bestuurder in fout bent, beschermt uw BA-verzekering wel de inzittenden maar niet uzelf. U draait dus zelf op voor alle medische kosten, inkomensverlies, …

Een bestuurdersverzekering vult uw BA-autoverzekering aan want deze verzekering dekt wel alle derden (inzittenden inbegrepen) maar niet uzelf als bestuurder. Er zijn diverse formules op de markt en Callant Verzekeringen kan u zeker helpen om de juiste keuze te maken.

U kan kiezen om een vergoeding te ontvangen bij lichamelijke schade van de verzekerde bestuurder van het verzekerde voertuig. Deze vergoeding wordt uitgekeerd voor kosten van tijdelijke of blijvende ongeschiktheid, voor medische kosten in functie van uw eigen situatie maar ook bij overlijden.

In andere gevallen zal een vooraf afgesproken forfaitair bedrag uitgekeerd worden. Dit kan in een belangrijk premievoordeel resulteren, maar toch al heel wat zekerheid bieden voor de bestuurder en zijn gezin.

Bij schade kunt u rekenen op een professionele, snelle service, en u kan bovendien uw schade online aangeven. Neem de proef op de som, en vraag ons een offerte.

Offerte

Offerte?

Doe een aanvraag

img_vragen

Vragen?

Mail ons

img_documenten

Bibliotheek

Downloaden

Share via
Copy link
Powered by Social Snap