Ongevallen

Misschien vindt u dat u als gezond persoon weinig kans loopt op ziekte of hospitalisatie. Maar in het dichtbevolkte België met zijn dichtslibbende wegen worden we met veel ongevallen geconfronteerd. Alleen al in het verkeer werden er in 2013 ongeveer 40.000 ongevallen met gewonden geteld. Dat zijn er maar liefst meer dan 100 per dag.

Met een Ongevallenverzekering beschermt u uw gezin tegen de  gevolgen van een ongeval. Dat kan op verschillende manieren gebeuren (bijvoorbeeld met een vaste uitkering per dag). Ook blijvende invaliditeit van 10 % en meer of overlijden kunnen in dergelijke polissen opgenomen worden. En dat tegen premies die vaak veel lager zijn dan u zou verwachten.

Afhankelijk van de waarborgen in de polis kan de dekking ook wereldwijd gelden bij ongevallen in het verkeer en voor ongevallen tijdens sport en spel in de vrije tijd. Dergelijke verzekeringen komen meestal ook tussen voor onkosten bij nazorg. Er is geen medisch onderzoek vereist en wij kunnen dus onmiddellijk het nodige voor u doen en een gepaste polis voorstellen.

Interesse in een dergelijke polis ? Kom gerust eens langs voor meer informatie.

Offerte

Offerte?

Doe een aanvraag

img_vragen

Vragen?

Mail ons

img_documenten

Bibliotheek

Downloaden

Share via
Copy link
Powered by Social Snap