Waarden

ESF Logo

De cultuur van Callant draait rond Verbinding.
Verbinding op het werk, het is een term waar iedereen bij ons ondertussen mee bekend is. Verbinding met elkaar en verbinding met je eigen job zijn volgens ons essentiële elementen voor het verkrijgen van duurzame loopbanen. Om te zorgen dat Verbinding op het werk geen loze term wordt, maar werkelijke invulling blijft houden, is het ons doel om de uitdagingen aan te pakken die er voor zorgen dat deze verbinding niet altijd loopt zoals het zou moeten.

Callant heeft hiervoor twee lopende ESF projecten; “Vorming tot Verbinding”, waarbinnen opleidingen rond softskills, communicatie en jobownership georganiseerd worden voor onze medewerkers, en het project “Verbinding” waar gewerkt wordt aan strategisch HR beleid en duurzame loopbanen.

Voor deze projecten krijgt Callant financiële steun van het ESF – Europees Sociaal Fonds.
 

Waarden

In uw belang heeft Callant Verzekeringen van in het begin een aantal waarden vooropgesteld. Zij bieden u een garantie op een hoogwaardige service en ze maken integraal deel uit van onze Corporate Identity. Onze waarden vormen het uitgangspunt in de samenwerking met onze klanten, het opvolgen van onze dossiers en het begeleiden van ons personeel.

U ontdekt er alles over op volgende pagina’s: Onze waarden, Kwaliteitsbeleid en Onze filosofie.