Een schadegeval melden

Schade, diefstal of een ongeval? Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk uw verzekeringsmakelaar in te lichten. Vul hier het online schadeformulier in, of contacteer ons via de contactgegevens op onze website. Dringend bijstand nodig? Onze schadedienst is 24 u op 24 en 7 dagen op 7 bereikbaar.

Wat moet ik doen bij schade?

1
Zorg eerst dat iedereen veilig is

Geef prioriteit aan de veiligheid van alle betrokkenen. Pas als die gegarandeerd is, maakt u de balans op van de schade.

2
Lijst de schade op en maak foto’s

Breng de aard en de omstandigheden van de schade in kaart door de schade nauwkeurig te omschrijven. Is uw gebouw beschadigd? Neem dan zeker een paar foto’s.

3
Contacteer uw makelaar

Neem zo snel mogelijk contact op met ons via de contactgegevens op onze website. Wij geven u advies en informeren u over de volgende stappen.

4
Opvolging en begeleiding

Callant volgt uw dossier op en informeert u bij elke belangrijke stap. Is de schade gedekt? Dan wordt deze zo snel mogelijk hersteld of vergoed.

Schade? Word 24/24 en 7/7 geholpen

De meeste schadegevallen gebeuren na de kantooruren. Daarom is ons schadeteam de klok rond beschikbaar voor hulp en eerstelijnsadvies. Reken 24/7 op onze ondersteuning en bijstand bij dringende schadegevallen.

Contacteer ons

Vul het online schadeformulier in

Een schadegeval melden? Dat kan ook via onderstaand formulier. Een van onze medewerkers contacteert u zo snel mogelijk. Let erop dat u zo veel mogelijk duidelijke foto’s (max 4mb) van het schadegeval toevoegt aan uw bericht.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, docx | Max. bestandsgrootte: 1 MB | Max. aantal bestanden: 5
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Op de hoogte blijven?

  Op de hoogte blijven van belangrijk verzekeringsnieuws? Registreer uw e-mailadres en ontvang uitnodigingen voor onze seminaries.

  "*" geeft vereiste velden aan

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.