Employee Benefits

De juiste medewerkers aantrekken wordt steeds moeilijker, net als uw beste krachten aan boord houden. Met de juiste Employee Benefits hebt u een streepje voor op uw concurrenten. Ontdek onze flexibele formules op maat.

Advies nodig? Contacteer ons

Employee Benefits als magneet voor nieuw talent

Employee Benefits zijn een onmisbare schakel in het verloningspakket van uw werknemers. Met ruime dekkingen op maat van uw medewerkers, helpen we u om uw personeelsverloop te verminderen en nieuw talent aan te trekken. Uw medewerkers kunnen op een fiscaalvriendelijke manier bouwen aan een aanvullend pensioen. En ook u als werkgever geniet van fiscale voordelen.

Er bestaan heel wat verschillende formules en aanvullende dekkingen. Van pensioenopbouw tot overlijdensdekking. Van invaliditeitsverzekering tot hospitalisatieverzekering, optioneel met een extra waarborg tandzorg of ambulante kosten. Wij helpen u om uw Employee Benefits zo goed mogelijk af te stemmen op uw inzichten, uw budget en de noden van uw werknemers.

Daarom kiest u voor Employee Benefits van Callant

Elke collectieve verzekeringspolis is maatwerk. WIj gaan voor u telkens op zoek naar de juiste oplossingen bij de juiste verzekeraars. Dankzij onze slagkracht als onafhankelijk top 10-makelaar genieten u en uw werknemers van de best mogelijke voorwaarden tegen een zeer scherpe premie.

Extralegale voordelen zijn een zeer interessante manier van verloning. Zowel uw werknemers als uw onderneming profiteren van een fiscaal voordeel.

Zijn uw Employee Benefits nog up-to-date?

Is uw Employee Benefits-plan aan vernieuwing toe? Een team van financiële experts staat voor u klaar met persoonlijk advies op maat.

Trek meer nieuwe werknemers aan

Hebt u moeite om de juiste werknemers aan te trekken of te behouden? Wij helpen u het tij te keren met een aantrekkelijk pakket Employee Benefits.

Gratis adviesgesprek
Tevreden klanten
Avanti Brugge

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van belangrijk verzekeringsnieuws? Registreer uw e-mailadres en ontvang uitnodigingen voor onze seminaries.

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.