Over Callant Verzekeringen & Financieel Advies

U gemoedsrust geven. Dat is waar het voor ons om draait. Callant vormt één aanspreekpunt voor alles rond verzekeringen of financieel advies. 360° gemoedsrust, op elk vlak, een leven lang. Als gezin of alleenstaande, als zelfstandige of bedrijfsleider, maar ook als KMO of grote onderneming. Met gespecialiseerde oplossingen in elk verzekeringsdomein, zorgen we ervoor dat u, uw gezin of uw onderneming altijd perfect verzekerd zijn. Ga dus voluit, wij doen de rest.

360° gemoedsrust, een leven lang

U gaat nog zo gerust door het leven als u weet dat u perfect verzekerd bent. Net daar maken wij bij Callant een erezaak van. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zijn we niet gebonden aan één specifieke maatschappij. Door goed naar u te luisteren en uw risico’s te analyseren, kunnen wij u precies de polis en dekkingen voorstellen die u nodig hebt.

Verzekeringen voor bedrijven en particulieren

Met 30 jaar ervaring in de verzekeringswereld, is Callant vandaag de trotse makelaar van duizenden particulieren, zelfstandigen en bedrijven in België. Dankzij een aantal strategische overnames zijn we één van de 10 grootste makelaars van het land, met gespecialiseerde oplossingen voor professionals en een uniek aanbod aan particuliere verzekeringen.

Financieel advies voor een beter pensioen

Naast een breed gamma verzekeringen, ondersteunen we u ook met financieel advies. Van beleggen en pensioensparen tot vermogens- en successieplanning. Hoe kunt u uw huidige levensstandaard blijven behouden na uw pensioen? Welke fiscale optimalisaties zijn nog mogelijk? Wij vertalen uw uitdagingen naar helder financieel advies en een actieplan op maat.

Financieel advies

Een verzekeringsmakelaar die digitaal denkt

Het leven van onze klanten maken we graag gemakkelijk. Verwacht daarom geen onnodig papierwerk of administratie, wel een digitale aanpak. Raadpleeg bepaalde polissen en schadedossiers via één overzichtelijk platform. Of maak gebruik van onze digitale tools. Een helder overzicht van uw polissen of dossiers, zonder vervelend tijdverlies.

Waarom kiezen voor Callant?

Wij serveren u geen polis uit een doosje, maar wel een verzekering precies op maat van uw noden, risico’s en verwachtingen. U profiteert van dekkingen bij de juiste verzekeraar(s), tegen een zeer correcte premie. Schade opgelopen? Dan bewijst Callant pas echt zijn waarde. Onze medewerkers bijten zich vast in uw dossier en zorgen persoonlijk voor een snelle afhandeling.

  • Objectief advies van een onafhankelijk makelaar
  • Al uw verzekeringspolissen onder één dak
  • Een digitale aanpak, zonder onnodig papierwerk
  • Gratis doorlichting van uw verzekeringsportefeuille
  • Vlotte afhandeling van gedekte schade en offertes
  • Eén vaste contactpersoon voor alle communicatie
Contacteer ons

Onze kernwaarden op een rij

Onze kernwaarden zijn het olympische minimum voor iedereen die aan de slag wil bij Callant. Ze schemeren door bij alles wat we voor u doen.

Ga voluit

Onze centrale waarde. Ze weerspiegelt het dynamisme van onze onderneming en stimuleert ons team om net dat stapje verder te gaan.

Integriteit

‘Behandel iedereen zoals je zelf wil behandeld worden’. Ons credo voor een hechte langetermijnrelatie met klanten, partners en medewerkers.

Transparantie

Ook met u communiceren we correct, transparant en in heldere taal. Kleine lettertjes en addertjes? Daar houden we net zo min van als u.

Blijven bewegen

Als sportiefste makelaar houden we ons team graag kerngezond. Daarom stimuleren we elke medewerker om te sporten, ook tijdens de middagpauze.

Geluk op het werk

Gelukkige medewerkers zijn een prioriteit. Daardoor is er minder personeelsverloop waardoor u altijd tegen vertrouwde gezichten praat.

Klant centraal

Onze klanten komen altijd op de eerste plaats. Punt. Als onafhankelijk makelaar denken we alleen in uw belang. Daar handelen we ook naar.

Gezonde groei

Callant groeit snel, maar niet tegen elke prijs. Met een doorgedreven focus op onze kernactiviteiten, verliezen we uw belang als klant nooit uit het oog.

Bekijk onze bedrijfsvideo’s

Om ons DNA nog meer over te brengen, hebben we een uitgebreid archief aan videomateriaal voor u ter beschikking gesteld op ons Youtubekanaal. Laat u onderdompelen in onze bedrijfscultuur met klantentevredenheid en geluk op het werk als resultaat.

Maak kennis met Callant DNA

De sportiefste makelaar in Vlaanderen

Callant staat al jaren bekend als de #sportiefstemakelaar en dat is niet gelogen. Al vele jaren zijn we een belangrijke makelaar voor sportclubs en sportfederaties. Door verschillende sportevents te ondersteunen, blijven we in contact met onze klanten. En ook onze medewerkers moedigen we volop aan om te sporten. Sportactiviteiten in de werksfeer worden onder meer gefaciliteerd via een fit@work-programma. Begin 2023 kregen we van Sport Vlaanderen het Label Sportbedrijf.

KRC Genk
Cercle Brugge KSV
KV Oostende
SK Beveren
Sport Vlaanderen-Baloise
Bingoal WB
BC Kangoeroes Mechelen
Triatlon Vlaanderen
Avanti Brugge
KFC Mandel United
House Of Entertainment
Judo Vlaanderen
Miss Belgium
Zesdaagse Vlaanderen-Gent
Storms’ Harbour Classic Rally
VDK Volley Dames Gent
Wandelsport Vlaanderen
Members Only
Ballonticket Vlaanderen

Vind een Callant-kantoor in uw regio

Met 30 jaar ervaring, weten we dat nabijheid voor u belangrijk is. Daarom kiezen we voor een persoonlijke aanpak dichtbij onze klanten en dus een vertegenwoordiging over heel Vlaanderen. Meer dan 130 medewerkers op drie locaties staan voor u klaar met helder en persoonlijk advies. Vind snel de contactgegevens van een Callant-vestiging in uw regio.

Vind uw kantoor

Een job bij Callant, iets voor u?

Callant is steeds op zoek naar nieuw talent om onze groei te versterken. Kunt u vlot overweg met mensen? Heeft u zin in een job waar initiatief wordt aangemoedigd en niet afgeremd? Waarin u gecoacht wordt om kampioen te zijn in uw vakgebied? Dan is werken bij Callant écht iets voor u. Bekijk onze vacatures en bezorg ons uw cv.

Bekijk de vacatures

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van belangrijk verzekeringsnieuws? Registreer uw e-mailadres en ontvang uitnodigingen voor onze seminaries.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.