Financieel advies voor ondernemers

Met financieel advies op alle terreinen, ondersteunen we u als ondernemer om uw zaak gezond te doen groeien. Daarnaast helpen we u om zekerheid en bescherming te creëren voor uw gezin in geval van arbeidsongeschiktheid, overlijden of na het pensioen.

Vraag een gesprek

Financiële adviespartner van elke Vlaamse KMO

Aan Callant hebt u niet alleen een loyale partner voor uw verzekeringen. U kunt bij ons ook terecht voor financieel advies. Met expertise in elk financieel domein schrijven we graag mee aan het succesverhaal van uw bedrijf. Investeringsadvies op de korte of lange termijn? De juiste financiering vinden voor een nieuw project? Onze specialisten ondersteunen u van a tot z.

Zekerheid voor u als ondernemer (en uw gezin)

Uw gemoedsrust als ondernemer staat centraal. Professioneel, maar ook privé. Daarom denken we vanuit een 360° perspectief met u mee. Met meer dan 15 jaar ervaring en een unieke expertise in levensverzekeringen en financieel advies, helpen we om zekerheid te creëren voor u en uw gezin in geval van ziekte, invaliditeit of overlijden. Maar ook om later te genieten van een pensioen zoals u het voor ogen hebt.

Hoe kunnen we u helpen?

Een team van financiële experts levert u en uw onderneming advies en ondersteuning op elk domein van zakendoen, investeren, pensioensparen of fiscaliteit. Contacteer ons vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek.

Pensioensparen

Bouw als ondernemer aan een aanvullend pensioen met een plan op maat én de juiste instrumenten. Van IPT, VAPZ en POZ tot langetermijnsparen.

Investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed is altijd een rendabele investering. De vraag blijft wel: Hoe pak je dat dan aan? En hoe past dat in uw successieplan?

Kredietverstrekking

Wil u investeren in activa of een overname? En hebt u behoefte aan vers kapitaal op de korte of lange termijn? Wij begeleiden uw bedrijf van a tot z.

Fiscale optimalisatie

Fiscaal advies tot in de details. Denk aan de fiscale optimalisatie van uw vennootschapswinsten, maar ook van uw persoonlijk vermogen.

Beleggen

Het spaargeld van uw bedrijf beter laten renderen? Laat u adviseren door een team van specialisten met jaren expertise in spaar- en beleggingsstrategiën zowel binnen als buiten uw vennootschap.

Successieplanning

Schenk uw vermogen zo fiscaalvriendelijk mogelijk aan de volgende generatie. Wij begeleiden u op basis van een langetermijnvisie.

Strategisch advies

Strategisch advies voor elke ondernemer. Van start-up tot gevestigde waarde. Wij zijn voor u een klankbord bij elke belangrijke strategische keuzes.

Stond u al voldoende stil bij uw financiële toekomst?

De meeste ondernemers hebben nog te weinig inzicht in hun financiële situatie. Velen weten niet of te weinig hoe hun levensstandaard is beschermd in geval van arbeidsongeschiktheid, overlijden of na het pensioen. Dat leidt vaak tot een knagende ongerustheid. Zal ik later genoeg financiële ademruimte hebben? Wat kan ik nog ondernemen? En hoe pak ik dat aan?

Zet uw toekomstdoelen om in een actieplan op maat

Weten wat u wilt bereiken en waarom dat voor u en uw gezin belangrijk is, is vaak de eerste stap om uw financiële toekomst te plannen en te realiseren. Wat telt in het leven écht voor u? En waar zitten nog knelpunten als het gaat om het behoud van uw levensstandaard na de start van uw pensioen? Wij vertalen uw vragen en uitdagingen naar een helder actieplan op maat.

jong koppel kijkt op laptop

Ga uw financiële toekomst met vertrouwen tegemoet

Ook u helpen we om tijdig te bouwen aan een financiële reserve voor later. Eerst brengen we uw doelstellingen en uw huidige situatie in kaart. Matcht de realiteit niet met uw plannen? Dan stellen we u een helder actieplan voor. Onderweg staan we u bij met fiscale tips en proactief financieel advies.

Op uw vraag analyseren wij uw bestaande polissen en tegoeden, gecombineerd met de gegevens die we downloaden via MyPension, MyCareer en MyMinfin. U hoeft zelf geen andere gegevens op te zoeken.

myFaro: digitale roadmap richting een goed pensioen

Via het online platform myFaro kunt u op elk moment uw financieel traject raadplegen, aanpassen of zelf een simulatie maken. Door gerichte vragen te stellen, kunt u bijvoorbeeld controleren in welke mate uw producten en diensten voldoen aan uw wensen op de korte en lange termijn. Vanuit die inzichten kunnen we samen uw toekomst nog beter plannen en opvolgen.

Over myFaro

Financieel advies voor elke ondernemer

Maak de beste beslissingen voor uw bedrijf en vermogen dankzij het juiste advies.

Daarom kiest u voor financieel advies van Callant

Naast onze expertise in verzekeringen, garandeert Callant ook al meer dan 15 jaar uw gemoedsrust met financieel advies op maat. Van pensioensparen tot beleggen in vastgoed of aandelen. Ga dus voluit, wij doen de rest.

Bouw op meer dan 15 jaar expertise in elk financieel domein: fiscale optimalisatie, investeren en beleggen tot pensioensparen en successie. Een team van specialisten staat elke werkdag voor u klaar met tips en advies.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van belangrijk verzekeringsnieuws? Registreer uw e-mailadres en ontvang uitnodigingen voor onze seminaries.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.