Financieel advies

De meesten onder ons hebben nog onvoldoende zicht op hun financiële situatie. Vaak weten we niet of te weinig hoe onze levensstandaard is beschermd in geval van arbeidsongeschiktheid, overlijden of na het pensioen. Dat leidt vaak tot een knagende ongerustheid. Zal ik later genoeg financiële ademruimte hebben? Wat kan ik nog ondernemen? En hoe pak ik dat aan?

Vraag een gesprek

Betrouwbaar financieel advies op maat

Er zijn weinig zekerheden in het leven, behalve dan dat het geld op uw spaarrekening langzaam verdampt. Logisch dat u zich wel eens zorgen maakt over het behoud van uw vermogen en uw levensstandaard na uw pensioen. Gelukkig bestaan er heel wat betere oplossingen dan een spaarboekje om uw kapitaal te doen groeien. Wij begeleiden u met financieel advies van a tot z.

De oplossingen die u door klassieke adviseurs worden voorgesteld, lijken vaak ingewikkeld en risicovol. Terwijl u vooral zekerheid, stabiliteit en een comfortabel pensioen wilt. Onze uitgangspunten zijn glashelder: u en uw gezin gemoedsrust schenken in geval van ziekte, invaliditeit of overlijden, en u ondersteunen om een mooi aanvullend pensioen op te bouwen.

Ontdek de kracht van myFaro

Hoe kunnen we u helpen?

Met gespecialiseerde expertise op elk fiscaal en financieel domein, zijn wij voor u als een financiële GPS richting een comfortabel en zorgeloos pensioen. Hebt u vandaag al een uitgebreid pensioenplan? Onze experts staan ook tot uw dienst voor persoonlijk advies over beleggen, fiscale optimalisatie en vermogensplanning, afgestemd op uw behoeften en wensen.

Vraag ons gerust advies over:

Investeren in vastgoed

Vastgoed hoort thuis in elk evenwichtig investeringsportfolio. Wilt u meer rendement halen uit uw spaargeld? En denkt u aan beleggen in vastgoed? Wij helpen u met de financiering en brengen u in contact met de juiste partners.

Pensioensparen

Het wettelijk pensioenstelstel staat onder druk. Met helder advies helpen wij u om op eigen houtje te sparen voor een mooi aanvullend pensioen. Binnen een helder actieplan stellen we u daarvoor precies de juiste instrumenten voor.

Beleggen

Op basis van uw risicoprofiel, uw beleggingshorizon en budget stellen wij u een gespreide beleggingsstrategie voor op de lange termijn. Zo geniet u bijna altijd van een substantieel hoger rendement dan bij klassieke spaarproducten.

Fiscale optimalisatie

Welk risicoprofiel u ook kiest als belegger: ook de fiscale route die u kiest kan bepalend zijn. Tak 23-pensioensparen, langetermijnsparen en/of sparen buiten fiscaliteit, … samen bekijken we wat in uw situatie de beste opties zijn.

Successieplanning

Met successieplanning neemt u bij leven de juiste stappen om uw vermogen over te dragen tijdens uw leven of na uw overlijden, terwijl u de erfbelasting beperkt. Wij begeleiden u doorheen het hele traject van vermogens- en successieplanning.

Ga uw financiële toekomst met vertrouwen tegemoet

Weten wat u wilt bereiken en waarom dat voor u en uw gezin belangrijk is, is vaak de eerste stap om uw financiële toekomst te plannen én te realiseren. Wat telt in het leven écht voor u? En waar zitten nog knelpunten als het gaat om het behoud van uw levensstandaard na de start van uw pensioen? Wij vertalen uw vragen en uitdagingen naar een helder actieplan op maat.

MyFaro: digitale roadmap richting uw pensioen

Via ons online platform myFaro kunt u op elk moment uw financieel traject raadplegen, aanpassen of zelf een simulatie maken. Door gerichte vragen te stellen, kunt u bijvoorbeeld controleren in welke mate uw huidige oplossingen en diensten voldoen aan uw wensen op de korte en lange termijn. Vanuit die inzichten kunnen we samen uw toekomst nog beter plannen en opvolgen.

Over MyFaro

Financieel advies: hoe gaan we te werk?

Eerst brengen we uw doelstellingen en uw huidige situatie in kaart. Matcht de realiteit niet met uw plannen? Dan stellen we u concrete oplossingen voor. Wijzigt u onderweg uw doelen, dan past onze dienstverlening zich aan. Onderweg staan we u bij met fiscale tips en proactief financieel advies.

Op uw vraag analyseren wij uw bestaande polissen en tegoeden, gecombineerd met de gegevens die we downloaden via MyPension, MyCareer en MyMinfin. U hoeft zelf geen andere gegevens op te zoeken.

Start vandaag nog met uw toekomst te plannen

Krijg een helder inzicht in uw financiële situatie en uw toekomstperspectief.

Vraag een gesprek

Daarom kiest u voor financieel advies van Callant

Naast onze expertise in verzekeringen, garandeert Callant al meer dan 15 jaar uw gemoedsrust met financieel advies op maat. Onze experts begeleiden u van a tot z bij een optimaal pensioenplan. Ga dus gerust voluit, wij doen de rest.

Bouw op meer dan 15 jaar expertise in elk financieel domein: fiscale optimalisatie, investeren en beleggen tot pensioensparen en successie. Een heel team van experts staat elke werkdag voor u klaar met tips en financieel advies.

Vind de juiste oplossing voor uw risico’s?

Ontdek ons ruime aanbod aan verzekeringen. Als onafhankelijke makelaar verzekeren wij op maat.

De juiste verzekering vinden