Aansprakelijkheid

Met een breed gamma aan professionele aansprakelijkheidsverzekeringen dekken we de risico’s af van elke ondernemer in elke sector. Kies uit onze brede standaardpolissen of speciale dekkingen op maat van uw niche.

Advies nodig? Contacteer ons

Stond u al voldoende stil bij uw aansprakelijkheid?

Aan bijna elke bedrijfsactiviteit hangt een risico op aansprakelijkheid vast. U of één van uw medewerkers kan bijvoorbeeld een fout begaan, verkeerd advies geven of gehackt worden, waarna de schade op uw bedrijf wordt verhaald. Ook als bestuurder loopt u vaak zware risico’s. Als u persoonlijk aansprakelijk gesteld wordt voor een zware bestuursfout, kan dit u zelfs financieel ruïneren.

Aansprakelijkheidsverzekeringen voor elke sector

Van BA auto tot BA onderneming of cyberverzekering: met een breed gamma aan standaardpolissen en verzekeringen op maat, kan elke ondernemer in elke niche zijn specifieke risico’s op aansprakelijkheid bij ons verzekeren. Daarnaast hebben we ons gespecialiseerd in een aantal specifieke niches: van de scheepvaart en visserijwereld tot de transport– of de bouwsector.

Daarom verzekert u aansprakelijkheid bij Callant

Als onafhankelijk makelaar mét slagkracht, onderhandelen wij voor u de beste polisvoorwaarden bij verschillende verzekeraars.

Zijn uw verzekeringen nog up-to-date?

Is uw huidige verzekeringspakket aan vernieuwing toe? Een team van 130 verzekeringsexperts staat elke werkdag voor u klaar met advies op maat.

Gratis adviesgesprek
Tevreden klanten

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van belangrijk verzekeringsnieuws? Registreer uw e-mailadres en ontvang uitnodigingen voor onze seminaries.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.