Voor professionelen

Digitale makelaar met een persoonlijke aanpak

Wanneer u als ondernemer klant wordt bij ons, willen we u graag door en door leren kennen. Niet om u wekelijks op te bellen. Wel om u zo efficiënt mogelijk te kunnen ondersteunen. Met een verzekeringsoplossing op maat, of met proactief financieel advies. Onze missie? 360° gemoedsrust, op elk vlak, een leven lang. Of het nu gaat over uw bedrijf of over uw persoonlijke levenssfeer. Ga dus voluit, wij doen de rest.

Oplossingen op maat van uw sector

Wij geloven dat de beste oplossingen het resultaat zijn van doorgedreven specialisatie. Ontdek onze verzekeringen op maat van uw sector.
Oplossingen per sector

Uitgebreid aanbod verzekeringsproducten

Met een brede keuze aan producten en dekkingen, bent u als ondernemer zeker van 360° gemoedsrust. Advies nodig? Wij helpen u graag.
Ontdek alle verzekeringen

Persoonlijke service, digitale aanpak

Verwacht geen papierberg, wel een vlotte en digitale aanpak die u en uw bedrijf volledig ontzorgt. Helder, persoonlijk en correct.
Lees meer over Callant
Tevreden klanten

Waarom kiezen voor Callant?

Meer dan 130 medewerkers in drie vestigingen staan voor u klaar met ondersteuning en advies. Een schadegeval? Dan wordt uw dossier correct en snel geregeld. Onze schadedienst is dag en nacht bereikbaar.

Contacteer ons

Onafhankelijk makelaar met slagkracht

Als sterke, onafhankelijke verzekeringsmakelaar zijn we niet gebonden aan één verzekeringsmaatschappij. Daardoor kunnen we u als ondernemer de best mogelijke voorwaarden aanbieden tegen een concurrentiële premie.

Een polis op maat van uw behoeften

Door eerst goed naar u te luisteren, stellen we u daarna de best mogelijke waarborgen op maat voor. Met oplossingen voor elke sector, zijn we voor u een partner die met u meedenkt en u gemoedsrust schenkt.

Zakelijk en persoonlijk financieel advies

Een team van financiële experts ondersteunt u van a tot z met helder financieel advies. Met een totaalaanpak en een persoonlijk actieplan begeleiden we u als ondernemer tijdens alle fases van uw leven.

Schadegeval melden?

Schade of een ongeval? Vul online uw schade-aangifte in. Dringende bijstand nodig? Contacteer één van onze kantoren. Onze schadedienst is 24/7 bereikbaar.

Online schade melden