Kredietverlening

Dat u de belastingdruk op uw bezoldiging wil beperken, hebt u als ondernemer wel al begrepen. Maar bent u ook al op de hoogte van alle mogelijkheden? Met onze service kredietverlening helpen wij u om de juiste beslissingen te nemen bij de financiering van uw vastgoed.

Advies nodig? Contacteer ons

Gebruik uw pensioenplan om vastgoed te financieren

Wanneer u wenst te lenen om te investeren in vastgoed, kan een lage verloning in uw nadeel spelen. Gelukkig zijn er vandaag heel wat oplossingen. Dankzij een aanbod van kredieten via uw pensioenplan heeft u meer mogelijkheden! Wij adviseren u over de hele lijn met deskundig advies.

Wie kan een krediet afsluiten?

Iedereen kan in principe een beroep doen op onze kredietverlening met meer mogelijkheden voor zelfstandigen, zaakvoerders en vrije beroepen.

Vraag naar onze gunstige oplossingen

Daarom kiest u voor kredietverlening via Callant

Een team van gespecialiseerde experts ondersteunt u van a tot z met financieel advies op maat. Ga gerust voluit als ondernemer of medisch professional, wij doen de rest.

Ook voor uw lening willen wij u ontzorgen

We bieden oplossingen zowel in klassieke hypothecaire kredieten als in kredieten gekoppeld aan uw pensioenplan of een combinatie op maat.

Mogelijkheden op een rijtje

Betaal uw krediet terug met uw pensioenplan
Breng uw pensioenplan fiscaal in
Geef uw pensioenplan in pand
Vraag een voorschot van uw reserves
Start vandaag! Vraag een gesprek
Tevreden klanten

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van belangrijk verzekeringsnieuws? Registreer uw e-mailadres en ontvang uitnodigingen voor onze seminaries.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.