Verzekeringen voor KMO’s

Als ondernemer of bestuurder van een KMO staat u best regelmatig eens stil bij de risico’s van uw vak. Dat hoeft u niet alleen te doen. Met Callant haalt u een verzekeringspartner in huis die met beide voeten in uw sector staat.

Contacteer ons

Een brede waaier aan verzekeringen voor elke KMO

U bent zaakvoerder van een KMO? Dan ziet u uw bedrijf graag groeien. Maar hoe groter uw zaak wordt, hoe groter ook uw risico’s op schade. Met Callant als uw verzekeringsmakelaar geniet u voortaan van een betere nachtrust en meer tijd: u weet dat u perfect verzekerd bent. Tegelijk staan 130 mensen voor u klaar om u volledig te ontzorgen in geval van schade of een incident.

Callant Verzekeringen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit sed diam nonummy nibh euismod tincidunt.

Jan Janssen, Specialist Syndici bij Callant

Tevreden klanten

Een KMO-verzekeringspakket dat écht bij u past

Ook uw KMO is een verhaal apart. Samen met u staan we stil bij de risico’s van uw patrimonium, uw aansprakelijkheden en uw verplichtingen en verantwoordelijkheden tegenover klanten en medewerkers. Daarna stellen we u precies de juiste dekkingen voor. Dankzij onze slagkracht als onafhankelijk makelaar, geniet u telkens van de best mogelijke voorwaarden en premies.

Een streepje voor door specialisatie en knowhow

Callant verzekert vandaag al heel wat Vlaamse KMO’s en grote bedrijven, die we ook ondersteunen met financieel advies. Onze oplossingen gaan breed, maar toch kiezen we voor specialisatie. Met een doorgedreven expertise in verschillende sectoren en niches, hebt u aan ons een verzekeringsexpert die thuis is in uw wereld. En dat praat nog zo makkelijk.

Ga dus gerust voluit, wij doen de rest.

Op zoek naar een oplossing op maat voor de activiteiten van uw KMO?

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van belangrijk verzekeringsnieuws? Registreer uw e-mailadres en ontvang uitnodigingen voor onze seminaries.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.