Callant Bouw

Gezien de vele regels en wetten verbonden aan de bouwsector, is een degelijk verzekeringspakket op maat in geen enkele sector meer op zijn plaats dan in de bouwsector. Met Callant Bouw bieden wij een voordelige verzekeringsoplossing op maat van elke professional die actief is in de bouw.

Vraag een gesprek

Gemoedsrust voor professionals in de bouwsector

Wie bouwt of actief is in de bouwsector weet dat er nogal wat kan verkeerd lopen. Om in alle gemoedsrust uw job te kunnen uitoefenen, is het belangrijk dat u als professional bent beschermd tegen de gevolgen van een fout of een conflict voor de continuïteit van uw beroepsactiviteit of uw privéleven. Dankzij ons verzekeringspakket Callant Bouw slaapt u elke nacht op beide oren.

Callant Verzekeringen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit sed diam nonummy nibh euismod tincidunt.

Jan Janssen, Specialist Syndici bij Callant

Tevreden klanten

Een verzekeringspakket op maat van uw activiteiten

Als aannemer, architect of studiebureau hebt u nood aan gepersonaliseerde dienstverlening op het vlak van verzekeringen, door een partner die vertrouwd is met uw sector en met u meedenkt. Callant is voor u die partner. Met jaren ervaring in uw sector, hebben we ons o.m. gespecialiseerd in het verzekeren van de beroepsaansprakelijkheid van architecten en studiebureaus.

Voor architecten, ingenieurs, studiebureaus, aannemers, …

Omdat we met beide voeten in uw sector staan, bouwden we een zeer specifieke expertise op in verzekeringen voor onder meer architecten, ingenieurs en studiebureaus. Maar ook voor alle andere spelers betrokken bij een bouwproject bieden we een totaaloplossing: van de bouwheer tot (onder)aannemers, projectontwikkelaars, bouwpromotoren of -consultants.

Onze oplossingen voor bouwprofessionals

De basis van ons verzekeringspakket Callant Bouw is een verzekering BA architecten en studiebureaus. Deze polis dekt de burgerlijke aansprakelijkheid van u als architect of raadgevend ingenieur, voor schade veroorzaakt door een fout in het kader van een opdracht. Ook technische en juridische verdedigingskosten zijn inbegrepen in de dekking van Callant Bouw.

Een polis beroepsaansprakelijkheid Architecten en studiebureaus dekt uw onderneming o.m. tegen aansprakelijkheid voor:

  • Schade aan derden tijdens de beroepsactiviteit (BA Uitbating)
  • Schade tegenover de bouwheer voor adviesopdrachten
  • Schade tegenover de bouwheer tijdens de studie-ontwerp- en projectfase
  • Tijdens de bouwfase of zelfs daarna in geval van verborgen gebreken tijdens de contractperiode of onder verjaringstermijn
  • Kosten voor technisch-juridische ondersteuning na een conflict

Een bouwverzekering op maat van uw bedrijf

Verzeker uw risico’s op aansprakelijkheid bij Callant.

Daarom kiest ook u voor Callant Bouw

Dankzij ons verzekeringspakket Callant Bouw hoeft u zich nooit meer af te vragen of u wel goed verzekerd bent. U bent gerust: met een 360° aanpak zijn uw risico’s als architect, studiebureau of aannemer optimaal gedekt. Schade wordt snel en correct vergoed. Ga dus voluit, wij doen de rest.

U geniet van een verzekeringspakket op maat van de risico’s en eigenheden van de bouwsector – met de juiste dekkingen bij de juiste verzekeraars.

Meer weten over Callant Bouw?

Hebt u een vraag over uw aansprakelijkheid als professional in de bouwsector? Of ontvangt u liever meteen een gepersonaliseerde offerte voor uw verzekeringen? Een team van specialisten staat elke werkdag voor u klaar.

Vraag een gesprek

Veelgestelde vragen

U als verzekeringnemer (zelfstandige of rechtspersoon) maar ook aangestelden, stagiairs, personeel en andere medewerkers wanneer zij voor uw rekening handelen. Bij rechtspersonen zijn ook de vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van het directiecomité gedekt. Zelfs onderaannemers kunnen optioneel gedekt worden voor hun tienjarige aansprakelijkheid.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van belangrijk verzekeringsnieuws? Registreer uw e-mailadres en ontvang uitnodigingen voor onze seminaries.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.