Life & Benefits voor ondernemers

Dat uw wettelijke pensioenuitkering geen royale dotatie wordt, hebt u als ondernemer wel al begrepen. Maar hebt u ook al de juiste maatregelen genomen? Wij helpen u om de juiste beslissingen te nemen voor een zorgeloos pensioen.

Advies nodig? Contacteer ons

Bouw aan een mooi aanvullend pensioen

Een extra spaarpotje aanleggen is als ondernemer geen optie maar een noodzaak. Begint u te laat met pensioensparen, dan dreigt u later uw levensstandaard te moeten bijsturen. Gelukkig zijn er vandaag heel wat oplossingen om dat scenario af te wenden. Wij adviseren u over de hele lijn met deskundig advies over pensioenopbouw en financiële bescherming.

Verzeker uw inkomen als zelfstandige

Met een verzekering gewaarborgd inkomen geniet u van financiële gemoedsrust wanneer uw inkomen plots wegvalt door ziekte of een ongeval. Elke ondernemer kan deze verzekering afsluiten. Deze polis is in het bijzonder aan te raden voor bedrijfsleiders die zelf het grootste deel van hun omzet realiseren, of voor zaakvoerders van een managementvennootschap.

Daarom kiest u voor Life & Benefits van Callant

Een team van gespecialiseerde experts ondersteunt u van a tot z met financieel advies op maat. Ga gerust voluit met uw zaak, wij doen de rest.

Is uw pensioenplan nog up-to-date?

Voldoet uw huidige pensioenplan nog aan uw behoeften van vandaag en uw plannen voor later? Samen met u brengen we mogelijke pijnpunten in kaart en stellen we u gerichte oplossingen voor. Een team van ervaren financiële experts staat elke dag voor u klaar met persoonlijk advies op maat.

Een persoonlijk actieplan voor uw pensioen

Als zelfstandige denkt u beter vandaag dan morgen na over uw pensioen. Wat zijn uw verwachtingen na uw pensioen? Wat telt echt voor u? Samen met u werken we een actieplan uit om uw persoonlijke doelen te bereiken. Vraag gerust ons advies, of een gratis audit van uw huidige pensioenplan.

Maak nu een afspraak
Tevreden klanten

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van belangrijk verzekeringsnieuws? Registreer uw e-mailadres en ontvang uitnodigingen voor onze seminaries.

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.