Callant Property

Met een polis Property beschermt u uw patrimonium, inboedel en/of materieel alsook uw verantwoordelijkheid tegenover buren en derden. Speciaal of eenvoudig risico, gedekte gevaren of alle risicodekking, machinebreukverzekering, bedrijfsschadeverzekering, …. Ons advies en maatwerk beschermen u tegen de financiële risico’s van onverwachte schade.Onze oplossing op maat is er voor elk bedrijf dat zich wil beschermen tegen de financiële risico’s van plotse en onvermijdbare schade aan gebouwen, inboedel en/of materieel. Deze polis dekt u als eigenaar of huurder van een gebouw o.m. tegen de financiële gevolgen van schade als gevolg van brand, water, ontploffing, storm, sneeuw, glasbreuk, …

Maak een afspraak

Bescherm het patrimonium van uw onderneming

Onze oplossing op maat is er voor elk bedrijf dat zich wil beschermen tegen de financiële risico’s van plotse en onvermijdbare schade aan gebouwen, inboedel en/of materieel. Deze polis dekt u als eigenaar of huurder van een gebouw o.m. tegen de financiële gevolgen van schade als gevolg van brand, water, ontploffing, storm, sneeuw, glasbreuk, …

Welke waarborgen zijn voorzien?

De waarborg brand van uw Property-polis beschermt uw zaak tegen de risico’s van schade door brand, ontploffing of ander plots en onvermijdbaar onheil. Binnen deze waarborg kan er ook een dekking diefstal voorzien worden. De premie is o.m. afhankelijk van de verzekering die u kiest, uw risico’s, de waarde van uw inboedel en de omvang van uw gebouw(en). Het spreekt voor zich dat u er goed aan doet om uw polis geregeld te actualiseren. Wij denken met u mee.

Een ruime en voordelige polis op maat van uw risico’s

Samen stellen we een polis op maat samen naargelang uw specifieke activiteiten, uw risico’s en verwachtingen. Daarbij kunnen we u steeds een zeer concurrentiële premie aanbieden. Aan ons hebt u een makelaar die u in 360° advies geeft en proactief meedenkt met uw onderneming. Schade wordt steeds vlot en correct geregeld. Twijfelt u of huidige polissen nog actueel zijn? Wij maken voor u een analyse en brengen mogelijke optimalisaties in kaart.

Contacteer ons

Bescherm uw zaak tegen plotse schade aan gebouwen

Met een polis van Callant is uw patrimonium optimaal gedekt.

Interessante aanvullende verzekeringen

Na een brand of machinebreuk is het mogelijk dat u uw bedrijfsactiviteiten tijdelijk niet meer kunt uitvoeren. Een bedrijfsschadeverzekering dekt een groot deel van algemene, doorlopende vaste kosten (lonen, afschrijvingen, leningen, …) en het omzetverlies, maar draagt ook de bijkomende kosten voor het in standhouden en hervatten van uw activiteiten. Of voor de huur van een tijdelijke machine in afwachting van een herstelling of vervanging.

Bedrijfsschadeverzekering

Daarom kiest u voor Callant

Via ons verzekeringspakket Callant Property bent u als zelfstandige of bedrijfsleider zeker dat uw patrimonium optimaal verzekerd is. Schade wordt steeds vlot en correct geregeld. Ga dus voluit, wij doen de rest.

Als top 10-makelaar hebben we een stevige impact op de maatschappijen, waardoor we in staat zijn om u zeer scherpe voorwaarden aan te bieden.

Is uw patrimonium wel goed beschermd?

Wij nemen uw Property-polissen onder de loep en brengen mogelijke optimalisaties in kaart. Een team van 130 verzekeringsexperts staat elke werkdag voor u klaar met advies op maat of een vrijblijvende offerte.

Contacteer ons

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van belangrijk verzekeringsnieuws? Registreer uw e-mailadres en ontvang uitnodigingen voor onze seminaries.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.