Verzekeringen voor grote ondernemingen

Ook als grote onderneming hebt u aan Callant een verzekeringspartner waar u kunt op bouwen. Wij bieden ook uw bedrijf een totaaloplossing over de volledige breedte van uw activiteiten, op elk verzekeringsdomein.

Maak een afspraak

Een makelaar met taille voor grote bedrijven

Met 30 jaar ervaring en meer dan 130 medewerkers in 3 vestigingen in Vlaanderen, is Callant ook voor grote ondernemingen een logische keuze. Omdat we enkel samenwerken met financieel zeer solide maatschappijen, bent u zeker van een betrouwbare dekking en een vlotte afhandeling van schadegevallen. En dat tegen tegen uitzonderlijke voorwaarden en premies.

Callant Verzekeringen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit sed diam nonummy nibh euismod tincidunt.

Pieter Pieters, Callant

Tevreden klanten

Waaier aan verzekeringen van grote ondernemingen

Hoe gaan we te werk? Eerst nemen we uw onderneming in 360° onder de loep: van uw activiteiten en risico’s tot uw processen en werknemers. Daarna stellen we u een uitgebalanceerd verzekeringspakket voor dat uw noden en risico’s perfect afdekt. Uw polissen volgen we nauwgezet op. Eventuele pijnpunten brengen we in kaart en sturen we bij met preventieadvies.

Callant: Een snel groeiende Belgische makelaar

Dankzij een continue groei, onze tevreden klanten en enkele strategische overnames is Callant een sterk groeiende verzekeringsmakelaar in België. Ook uw bedrijf ondersteunen we graag met een solide verzekeringsportefeuille, maar ook met financieel advies.

Ga dus voluit met uw onderneming, wij doen de rest.

Op zoek naar een oplossing op maat voor grote ondernemingen?

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van belangrijk verzekeringsnieuws? Registreer uw e-mailadres en ontvang uitnodigingen voor onze seminaries.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.