Financieel overzicht via myFaro

Uw financiële toekomst is onze prioriteit. Dat vertaalt zich in een 360°-aanpak waarmee we samen uw financiële situatie vandaag en uw behoeften van morgen naast elkaar leggen, gevolgd door een helder actieplan op maat.

Vraag een gesprek
Totaal financieel overzicht
Inzicht in uw situatie en mogelijkheden
Uw globaal financieel kompas
Persoonlijke begeleiding en advies

Neem uw financiële toekomst in eigen handen

Elk van ons is vroeg of laat wel bezig met één van deze vragen:

  • Welk bedrag hou ik elke maand nog over als ik later met pensioen ga?
  • Is dat bedrag wel genoeg om mijn levensstandaard aan te houden?
  • Wat als ik morgen zonder inkomen val door een ongeluk of ziekte?
  • Hoe kan ik mijn gezin beschermen wanneer ik plots zou overlijden?

Toch hebben de meesten onder ons nog te weinig zicht op hun financiële situatie. Vaak weten we niet, of te weinig hoe onze levensstandaard is beschermd in geval van arbeidsongeschiktheid, overlijden of na ons pensioen.

Vraag een gesprek

myFaro: uw digitale kompas voor financiële rust, aangeboden door Callant

myFaro is een online platform dat speciaal is ontwikkeld om mensen te ondersteunen bij het beheren van hun geldzaken, voornamelijk gericht op het plannen van hun pensioen en andere lange termijn doelen. Ook als u niet vertrouwd bent met financiën, biedt myFaro een eenvoudige oplossing om inzicht te krijgen in en grip te houden op uw persoonlijke vermogen. We sommen graag enkele eenvoudige kenmerken op van myFaro:

  • Overzicht van financiën: krijg een helder inzicht waar u vandaag financieel staat, in functie van wat u echt wil op termijn.
  • Beheren van verzekeringen: raadpleeg of wijzig op elk moment uw polissen voor pensioenopbouw, overlijden en arbeidsongeschiktheid.
  • Vastgoedportfolio en kredieten: bekijk uw vastgoedportfolio met de daaraan gekoppelde kredieten en financieringen.
  • Slimme suggesties: krijg slimme suggesties voor wat u kunt doen om uw persoonlijke situatie fiscaal te optimaliseren.
  • Altijd en overal toegang: thuis of onderweg, beheer uw financiën op gelijk welk moment.
Vraag een gesprek

Wat is onze aanpak?

Op uw vraag verwerken wij uw bestaande financiële huishouding in onze online tool. Die biedt u een totaaloverzicht van uw polissen rond pensioenopbouw, overlijden en arbeidsongeschiktheid tot en met uw vastgoed portfolio en bedrijven indien u dat wenst. Op uw vraag kunnen we eveneens polissen en tegoeden opladen die u heeft bij andere financiële instellingen, makelaars of verzekeringsmaatschappijen. Via de gegevens die u kunt downloaden uit mypension.be, mycareer.be en MyMinFin.be hebben we een extra controle over de volledigheid en de juistheid van de gegevens.

Zelf aan de slag met myFaro? Vraag uw gratis login en paswoord.

Daarmee raadpleegt u vlot en op elk moment uw financiële toestand via myFaro. Wenst u graag advies? Een van onze financiële adviseurs overloopt samen met u waar er eventuele tekorten zitten. Met een beter inzicht in wat u nodig hebt, kunnen wij u daarna nog beter adviseren. Hoe de kloof tussen uw huidige situatie en uw doelen overbruggen? Door beter te plannen en net die oplossingen te zoeken die passen bij uw noden.

Vraag een gesprek

Vraag een persoonlijk gesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Waar wenst u graag een afspraak?

Afspraak waar*

Vertel ons wie u bent

U bent*

Verzend aanvraag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van belangrijk nieuws en interessante opportuniteiten op financieel en fiscaal vlak? Registreer uw e-mailadres en ontvang relevant nieuws en uitnodigingen voor onze seminaries.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.