Kredietverstrekking voor bedrijven

In moeilijke tijden kan het voor uw onderneming nodig zijn om over wat extra liquiditeiten te beschikken. Of misschien vindt u het verstandig om een investering te financieren en zo wat kapitaal beschikbaar te houden. In dat geval kan een bedrijfslening voor u een oplossing bieden.

Investeringskrediet

Als creatief bedrijfsleider hebt u ongetwijfeld af en toe behoefte aan vers kapitaal, al of niet op lange termijn. Deze behoefte kan ontstaan in hoofde van een investering in materiële vaste activa (bijvoorbeeld een nieuw kantoor, extra, machines, een nieuwe vrachtwagen) of in financiële vaste activa (bijvoorbeeld bij overname van een andere vennootschap om de aandelen ervan aan te kopen). De looptijden kunnen sterk variëren (meestal minimum 4 à 5 jaar) en voor belangrijke investeringen over een periode van 20 tot 30 jaar gespreid worden.

U begrijpt dat hier een gepast advies noodzakelijk is. Onze specialisten hebben in hun loopbaan al heel wat dossiers met succes begeleid. Deze expertise willen we graag met u delen. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Korte termijn kredieten

Misschien kiest u ervoor om een zekere liquiditeit in handen te houden. Of wilt u de betaling van uw bedrijfsvoertuig spreiden in de tijd. In dat geval kunt u een krediet op korte termijn onderschrijven. Als ondernemer is het dan ook belangrijk om de juiste keuze te maken zodat u zowel inzake rente als fiscaal de meest optimale oplossing bekomt.

Waarvoor een krediet onderschrijven?

  • kaskrediet om de liquiditeit te verhogen
  • financiering van de voorafbetaling van uw belastingen
  • een autolening voor uw bedrijfsvoertuigen
  • spreiding van de kost van eindejaarspremies en vakantiegeld over één kalenderjaar
  • lening voor de financiering van machines of installaties

Vraag gerust advies aan onze medewerkers of contacteer ons voor een offerte.

Offerte

Offerte?

Doe een aanvraag

img_vragen

Vragen?

Mail ons

img_documenten

Bibliotheek

Downloaden

Share via
Copy link
Powered by Social Snap