Fleet & Prevention

Efficiënt vlootbeheer reduceert uw kosten

Als ondernemer in de transportsector of als bedrijf met een ruim wagenpark, beseft U als geen ander dat het efficiënt beheer van die vloot een belangrijke factor uitmaakt in uw kostenstructuur. De module Fleet & Prevention laat een geautomatiseerd vlootbeheer toe omdat dit voortaan volledig geïnformatiseerd kan verlopen. En dit zowel op vlak van vloot- en schadebeheer, als voor de takken Burgerlijke Aansprakelijkheid, Casco, Rechtsbijstand, Wegenhulp en CMR. Om u een volledig en up-to-date overzicht te kunnen bieden, laat ons systeem toe om op periodieke wijze een synchronisatie te doen met de gegevensdragers bij de diverse maatschappijen.

Vlootbeheer

Al uw voertuigen worden bij de start opgenomen in de module Vlootbeheer. Daarna kunt u steeds een overzicht oproepen van al uw voertuigen, al uw bedrijfsfietsen, de eraan verbonden polissen en betaalde premies en schades. Natuurlijk kunt u zelf een voertuig toevoegen, een nummerplaat aanvragen, een verzekeringsvoorstel aanvragen en hiervoor een offerte bekomen. Verder kunt u een globaal premie overzicht verkrijgen en allerlei berekeningen maken, rapporten opvragen en het algemeen beheer van uw vloot opvolgen.

Schadebeheer en schadepreventie

Elke schade kan via een beveiligde internettoegang rechtstreeks door de klant worden ingegeven. Er wordt aan schadepreventie gedaan door analyse van de gedetailleerde schadestatistieken en schade.

Offerte

Offerte?

Doe een aanvraag

img_vragen

Vragen?

Mail ons

img_documenten

Bibliotheek

Downloaden

X
De Callant dienstverlening blijft gehandhaafd tijdens het COVID-19 coronavirus. Blijf hier op de hoogte van onze service updates.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap