Verzekeringen voor bedrijfsvoertuigen

Raadpleeg de polisvoorwaarden van deze verzekering via Mijn Callant.

Contacteer uw makelaar
Uitzonderlijke voorwaarden
Handig digitaal platform
Snelle schaderegeling
Vlootpremie

De juiste verzekering voor elk bedrijfsvoertuig

Uw voertuigen zijn vaak het kostbaarste bezit van uw onderneming. Wij zorgen ervoor dat ze goed beschermd zijn. Maakt u gebruik van één of meerdere bedrijfsvoertuigen? Of u beheert een uitgebreid wagenpark met personenauto’s, vrachtwagens, landbouwmachines of speciale voertuigen? Wij verzekeren elk voertuig dat personen en/of goederen kan vervoeren.

Callant Verzekeringen

Een vlootverzekering op maat van uw zaak

U hoeft geen gigantisch wagenpark te hebben om uw wagens voordelig te verzekeren. Elk bedrijf kan bij ons terecht voor een betaalbare auto-, motor-, of vlootverzekering op maat. Onze klanten zijn heel divers: van KMO’s met één bestelwagen tot transportbedrijven of grote ondernemingen met een zeer uitgebreid wagenpark. Ook voor uw vloot vinden we de best mogelijke polis.

Welk soort voertuigen? Wij verzekeren onder meer:
Personenwagens KMO-wagenparken
Motoren Taxi- en collivervoer
Bestelwagens Goederentransport
Vrachtwagens Landbouwvoertuigen
Uitzonderlijk transport Servicebedrijven
Speciale voertuigen Grote ondernemingen
Onderhoudswagens Garages & concessies

Unieke voorwaarden, persoonlijke dienstverlening

Met brede clausules en scherpe premies bent u zeker dat uw voertuigen optimaal verzekerd de weg op gaan. Onze waarborgen? Die zijn vaak uniek op de markt. Nog een grote troef: onze proactieve dienstverlening. U staat steeds in contact met één accountmanager die 7 op 7 bereikbaar is. Hij of zij beheert en analyseert uw polissen persoonlijk. Dat werkt nog zo makkelijk.

Perfecte opvolging van uw schadedossiers

Als ondernemer hebt u al genoeg op uw bord. De afhandeling van een schadegeval is dan net de hap teveel. Wij bijten ons vast in elk schadedossier en zorgen voor een feilloze opvolging. Op regelmatige tijdstippen geven we u een update van de evolutie van uw lopende schadedossier(s). Zo bent u altijd goed geïnformeerd over de stand van zaken én de volgende stappen.

Snelle en correcte schaderegeling

Schade opgelopen? Dan zorgen we ervoor dat deze snel en correct wordt vergoed. Bovendien nemen we alle lasten van uw schouders. Van het contact met experts tot de opvolging van uw dossier bij de verzekeraar en alle administratie die daarbij hoort. Aan ons hebt u een partner die aan uw kant staat. In uitzonderlijke dossiers maken we soms het onmogelijke waar.

Maak uw keuze uit een waaier aan waarborgen

Om uw wagenpark, uw chauffeurs en uw aansprakelijkheid optimaal te verzekeren, zijn er heel wat formules. Uiteraard de verplichte verzekering BA Motorrijtuigen, maar ook verschillende niet-verplichte verzekeringen zoals een aanvullende polis rechtsbijstand, een bestuurdersverzekering, een goederenverzekering of een kleine of grote omniumdekking.

Vraag vrijblijvend advies

De basis: verzekering BA Motorrijtuigen

Een verzekering BA Motorrijtuigen of ‘BA Auto’ is een wettelijk verplichte minimumverzekering. Deze polis dekt uw burgerlijke aansprakelijkheid wanneer u of een van uw medewerkers materiële of lichamelijke schade toebrengt aan anderen. Ook de basiswaarborgen van een polis BA zijn wettelijk vastgelegd. Bij de meeste polissen is ook bijstand inbegrepen.

Wat is gedekt door een BA-autoverzekering?

 

Lichamelijke schade (verwondingen, letsels en hun gevolgen of overlijden) aan derden en vervoerde personen, behalve de bestuurder.

Voordelige vlootpremie

Dankzij onze slagkracht en goede relaties bij verzekeraars, kunnen wij u een zeer voordelige vlootpremie aanbieden. Ongeacht het type wagen, het vermogen of de rijervaring van de chauffeur. Door onze goede relaties bij onze verzekeraars kunnen wij u net dat tikkeltje meer bieden, en een vlootkorting bedingen die u nergens anders zal vinden.

Premie berekenen? Contacteer ons

Wat zijn aanvullende waarborgen bij een BA-polis?

Als aanvulling op de polis BA Motorrijtuigen, kunt u ook enkele niet-verplichte waarborgen onderschrijven. Wij helpen u graag om uw dekkingen af te stemmen op uw specifieke risico’s en behoeften. Vervolgens gaan we op zoek naar de beste oplossing bij financieel kerngezonde verzekeraars.

Een aanvullende rechtsbijstandverzekering beschermt u tegen hoge gerechtskosten na een ongeval of bij een juridisch conflict met derden.

Stuur uw werknemers goed verzekerd de weg op

Vind snel de meest voordelige vlootpolis voor uw onderneming.

Daarom kiest ook u voor Callant

Met 30 jaar ervaring is Callant de Belgische referentie in voertuig- en transportverzekeringen. U bent elk moment zeker dat uw voertuigen en werknemers optimaal verzekerd zijn. Schade wordt steeds snel en correct geregeld, zonder extra administratie voor u. Ga dus voluit, wij doen de rest.

Door onze grote slagkracht bij verschillende verzekeraars, kunnen wij u zeer uitgebreide dekkingen aanbieden tegen een concurrentiële (vloot)premie.

Uw wagenpark is in goede handen

Zeer scherpe vlootpremies
Vrijblijvende analyse van uw polissen
Snelle en correcte schaderegeling
Contacteer ons

Veelgestelde vragen

Maakt de chauffeur van uw voertuig een zware fout, bijvoorbeeld door het voertuig te besturen onder invloed van drugs- of alcoholintoxicatie? Voor bedrijven proberen we te onderhandelen dat ook zware fouten door aangestelden verzekerd zijn. U als verzekeringnemer wordt vergoed voor de schade. De schade wordt later op de chauffeur verhaald.

Samenwerken?

Geïnteresseerd in een introductie en een mogelijke samenwerking? Registreer uw e-mailadres en ontvang een uitnodiging voor één van onze events of seminaries om met elkaar kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.