Callant op TRANSPRO @ Waregem Expo

22 april 2022 | Transport

Op 1 en 2 juni 2022 is Callant terug te vinden op de transportbeurs TRANSPRO in Waregem Expo. Op de stand van Callant is het plezant!

Regelmatig contact met onze klanten vinden we heel belangrijk. Na een geslaagde editie op de transportbeurs in Antwerpen vorig jaar, kan u ons dit jaar terugvinden op TRANSPRO. Net als vorig jaar in Antwerpen is onze stand één groot bruin café waar we graag bijpraten met onze bezoekers bij een uitgebreide bierdegustatie in samenwerking met Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck.

Gedurende 2 dagen (van 14u tot 22u) zal onze stand met nummer 107 in Waregem Expo (Zuiderlaan 20, 8790 Waregem) de ontmoetingsplaats bij uitstek zijn voor alle actoren die in de transport en logistieke keten in België actief zijn.

Toegang is gratis voor alle bezoekers die vooraf registreren met onze persoonlijke code TP22025 via transpro.be/reegistratie.

Meer info over onze dienstverlening in transport? Ontdek ons aanbod aan verzekeringen voor de transportsector. Met Cargo Online ontwikkelde Callant een handige digitale tool voor uw goederenverzekering. Niet gevonden wat u zocht? Vraag een gesprek met onze specialisten in transport- en cargoverzekeringen.

Wij kijken er alvast naar uit om u op TRANSPRO te verwelkomen.

Tot dan?