Kredieten

Let op, geld lenen kost ook geld.

Contacteer uw makelaar
Fiscaal interessanter dan klassieke lening
Meer rendement op vastgoedbelegging
Gewaarborgd door pensioenopbouw
Combineer en leen meer

Gebruik uw pensioenplan om uw vastgoed te financieren

Ook als ondernemer of medisch professional wilt u de belastingdruk op uw bezoldiging beperken via fiscale optimalisatie. Wanneer u echter wenst te lenen om te investeren in vastgoed, kan een lage verloning in uw nadeel spelen. Dankzij een aanbod van kredieten via uw pensioenplan heeft u meer mogelijkheden!

Callant Financieel Advies

Voorbeeld: Robrecht is zaakvoerder van een IT bedrijf en hij heeft een opbrengsteigendom op het oog. Om de aankoop te financieren zou hij liever geen spaargeld gebruiken. Door de lage maandlasten via een bullet krediet hoeft Robrecht zijn bezoldiging niet op te trekken én kan hij het kapitaal later terugbetalen met zijn pensioenkapitaal. Een fiscaal zeer gunstige en flexibele manier om vastgoed aan te kopen.

Ontvang vrijblijvend advies
jong koppel kijkt op laptop

Mogelijkheden op een rijtje

Betaal uw krediet terug met uw pensioenplan
Breng uw pensioenplan fiscaal in
Geef uw pensioenplan in pand
Vraag een voorschot van uw reserves
Start vandaag nog! Vraag een gesprek

Wie kan een krediet afsluiten?

Iedereen kan in principe een krediet afsluiten met meer mogelijkheden voor zelfstandigen, zaakvoerders en vrije beroepen.

Vraag naar onze gunstige oplossingen

Voordelig financieren met het wedersamenstellingskrediet!

Financier uw vastgoed met bruto geld uit uw vennootschap.

Betaal minder personenbelasting. De intresten die u privé betaalt, zijn aftrekbaar van het kadastraal inkomen.

De premies van uw pensioenplan zijn 100% aftrekbaar als kost in uw vennootschap of zijn fiscaal aftrekbaar in de personenbelasting.

Gewaarborgd door uw pensioenopbouw met meer rendement op uw vastgoedinvestering. Uw pensioenkapitaal bouwt verder op en uw vastgoed stijgt in waarde. Zowel voor een eigen woning als een opbrengsteigendom.

Uw privé maandlasten zijn een stuk lager dan bij een klassiek woonkrediet.

Combineer en leen meer. De oplossing kan ook in combinatie met een klassiek woonkrediet. Door de combinatie met het krediet gekoppeld aan uw pensioenopbouw kan u doorgaans een stuk méér lenen.

Tip: Werkt u als medisch professional? Dan is de financiering via een wedersamenstellingskrediet ook mogelijk met uw (S)VAPZ of RIZIV contract.

Ontvang vrijblijvend advies

Ook voor uw lening willen wij u ontzorgen

We bieden oplossingen zowel in klassieke hypothecaire kredieten als in kredieten gekoppeld aan uw pensioenopbouw of een combinatie op maat.

Daarom kiest ook u voor Callant

Geld maakt niet gelukkig, maar van een leven zonder degelijk inkomen wordt u ook niet vrolijk. Met een krediet via Callant zijn u en uw gezin zeker van financiële gemoedsrust in geval van een tegenslag.

Een team van gespecialiseerde experts ondersteunt u van A tot Z met helder advies. Ga als ondernemer dus gerust voluit. Wij doen de rest.

Mogelijkheden op een rijtje

Betaal uw krediet terug met uw pensioenplan
Breng uw pensioenplan fiscaal in
Geef uw pensioenplan in pand
Vraag een voorschot van uw reserves
Start vandaag nog! Vraag een gesprek

Veelgestelde vragen

Een wedersamenstellingskrediet is een financieringsvorm waarbij de kredietnemer gedurende een bepaalde periode, bijvoorbeeld 15 jaar, alleen rente betaalt en het geleende bedrag aan het einde van de looptijd terugbetaalt met zijn of haar pensioenplan.

Samenwerken?

Geïnteresseerd in een introductie en een mogelijke samenwerking? Registreer uw e-mailadres en ontvang een uitnodiging voor één van onze events of seminaries om met elkaar kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.