Brandverzekering

Raadpleeg de polisvoorwaarden van deze verzekering via Mijn Callant.

Contacteer uw makelaar
Bescherm uw patrimonium
Brand, waterschade, ontploffing,...
Allriskverzekering
Aanvullende dekkingen op maat

Bescherm uw patrimonium met een solide brandpolis

Een brandverzekering beschermt uw onderneming tegen de risico’s van schade door brand, ontploffing, waterschade, kortsluiting, glasbreuk, … Net als bij een particuliere woonverzekering, is een brandverzekering ook voor bedrijven niet wettelijk verplicht. In de praktijk is het echter een onmisbare polis voor elke onderneming die zijn patrimonium wil beschermen.

Indien uw bedrijf een gebouw huurt, is een brandverzekering bovendien wel meestal noodzakelijk om als huurder te voldoen aan uw huurcontract en uw huurdersaansprakelijkheid in te dekken.

Een brandverzekering is in de eerste plaats een zaakschadeverzekering. Dat wil zeggen dat ze schade aan uw materiële zaken vergoedt, meer bepaald aan het gebouw en inboedel. In een aantal omstandigheden dekt ze toch uw burgerlijke aansprakelijkheid ten opzichte van derden. Denk bijvoorbeeld aan brand- of waterschade bij de buren als gevolg van een incident.

Callant Verzekeringen

Wat dekt een professionele brandverzekering?

Een professionele brandverzekering van Callant is een alle-risico’s-behalve-polis. Dat wil zeggen dat alle onverwachte schade is gedekt, behalve wat expliciet is uitgesloten. Ook uw inboedel is meeverzekerd tot een bepaald bedrag. Afhankelijk van uw behoeften, vult u de polis aan met een waarborg bedrijfsschade, diefstal, aansprakelijkheid en/of rechtsbijstand.

Dit is onder meer gedekt:

Schade door brand, blikseminslag, ontploffing of kortsluiting aan gebouwen, machines en materiaal. Ook kosten voor detectie of herstellingen van een gaslek is inbegrepen in de basisdekking van uw brandverzekering.

Wat zijn aanvullende waarborgen?

Elke onderneming is uniek, en daar horen ook een unieke set risico’s bij. Uw bedrijf kan bijvoorbeeld extra gevoelig zijn voor schade. Afhankelijk van uw noden, stellen we voor u een polis op maat samen, die uw risico’s volledig afdekt. U kunt onder meer kiezen uit volgende waarborgen. Afhankelijk van uw noden en activiteiten, kunt u deze aanvullen met specifieke clausules.

Daarom is het verstandig om ook enkele aanvullende waarborgen te onderschrijven, zodat uw volledige patrimonium beschermd is.

Een optionele waarborg bedrijfsschade dekt ook de financiële verliezen als gevolg van een door de brandverzekering gedekt incident.

Een brandverzekering die u gemoedsrust geeft

Met een brandpolis van Callant is uw eigendom optimaal verzekerd tegen plotse schade met zware gevolgen.

Daarom kiest u voor Callant

U bent zeker dat uw patrimonium optimaal verzekerd is tegen onheil en onverwachte schade. Met een brandverzekering van Callant bent u gedekt tegen de zware financiële gevolgen van een brand, waterschade of andere natuurramp. Ga dus gerust voluit met uw onderneming. Wij doen de rest.

Als top 10-makelaar hebben we een stevige impact op de maatschappijen, waardoor we in staat om u zeer scherpe voorwaarden aan te bieden.

Uw gebouwen in goede handen

Zeer scherpe premies
Ruime aanvullende waarborgen
Snelle schaderegeling
Contacteer ons

Veelgestelde vragen

Typische uitsluitingen zijn: evolutieve schade, schades veroorzaakt door sleet, fraude en opzet zijn uitgesloten, net als schade door milieuvervuiling of asbest. Een brandpolis dekt ook geen indirecte verliezen (de verliezen, kosten en nadelen die de verzekerde geleden heeft ingevolge van het schadegeval) als er voorwerpen worden gestolen of onbruikbaar zijn.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van belangrijk verzekeringsnieuws? Registreer uw e-mailadres en ontvang uitnodigingen voor onze seminaries.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.