Callant Building

Raadpleeg de polisvoorwaarden van deze verzekering via Mijn Callant.

Contacteer uw makelaar
Voor mede-eigenaars
Allriskverzekering
Onbeperkt gedekt
Nieuwbouwkorting

De polis op maat voor mede-eigenaars van een VME

VME’s spelen een steeds centralere rol in de woonmarkt. Toch is het als mede-eigenaar van een gebouw niet altijd makkelijk om wegwijs te raken in het kluwen van rechten en verplichtingen. Daarom is er Callant Building: een unieke verzekeringspolis voor mede-eigenaars van een VME. Met deze polis slaapt u gerust: binnen een allriskpolis is uw patrimonium perfect gedekt.

Waarom een verzekering mede-eigenaars afsluiten?

Als mede-eigenaar van een VME wilt u zeker zijn dat uw patrimonium beschermd is tegen alle mogelijke schade die het rendement van uw investering in gedrang brengt. Met Callant Building kiest u voor een unieke verzekeringsformule die aan alles gedacht heeft. Alle onverwachte schade aan het gebouw is erdoor gedekt, zelfs waterinsijpeling of vandalisme.

Wat is gedekt door deze verzekering?

Onze polis Callant Building is een allriskverzekering. We sommen de dekkingen niet op. Wel integendeel, we draaien het standaardprincipe om: alles is gedekt, behalve wat expliciet is uitgesloten in de polisvoorwaarden. De belangrijkste uitsluitingen zijn dan ook enkel slijtage, fraude of kwaad opzet.

Dit is onder meer gedekt:

Brand en ontploffing Rook- en roetschade Blikseminslag
Vandalisme Kortsluiting Natuurrampen
Storm- en hagelschade Waterschade Glasbreuk
Stookolieschade

Handig digitaal platform voor schadeopvolging

Over een eenvoudig schadegeval gingen vroeger vaak tientallen mails over een weer tussen de verschillende partijen. Daar maken we een einde aan dankzij ons digitale platform Keypoint. Een schadegeval geeft u rechtstreeks aan via een online platform, waar u ook de voortgang van uw dossier kunt opvolgen. Dringende herstellingen worden zo nog efficiënter opgelost.

Bescherm het rendement van uw mede-eigendom

Met Callant Building is uw patrimonium optimaal beschermd.

Alle voordelen van Callant Building:

Vooraf gebeurt er een taxatie door de maatschappij. Indien bij schade zou blijken dat deze taxatie onvoldoende was, bent u toch onbeperkt gedekt.

Vergeet uw verzekering BA Mede-eigenaars niet

In uw belang is het aangewezen om in uw overkoepelende polis Callant Building ook een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid van mede-eigenaars te onderschrijven. Enkele kenmerken van deze polis zijn:

  • Syndicus en beheerraad zijn eveneens verzekerd voor hun activiteiten
  • De verzekerden worden als derden onderling beschouwd
  • Een waarborg rechtsbijstand is inbegrepen in uw polis
  • Premies die gemiddeld 35 à 50% lager liggen dan de markt
Vragen? Contacteer ons

Daarom kiest u voor Callant

Met gespecialiseerde polis Callant Building bent u gerust: u bent als mede-eigenaar onbeperkt verzekerd tegen onverwachte schade binnen een allriskpolis. Ga dus voluit en geniet van uw eigendom. Wij doen de rest.

Uw eigendom is in goede handen. Met 30 jaar ervaring in vastgoed en verzekeringen bent u zeker van een polis die aan alles gedacht heeft.

Uw mede-eigendom in goede handen

Alles-is-gedekt-behalve
Premievoordeel tot 50%
Vlotte schadeopvolging
Contacteer ons

Veelgestelde vragen

Callant Building is een allriskverzekering. Toch heeft elke polis zijn beperkingen. Typische uitsluitingen zijn opzet, fraude en normale slijtage, of schade aan gebouwen in opbouw, verbouwing of herstelling.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van belangrijk verzekeringsnieuws? Registreer uw e-mailadres en ontvang uitnodigingen voor onze seminaries.

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.