Callant@work

Raadpleeg de polisvoorwaarden van deze verzekering via Mijn Callant.

Contacteer uw makelaar
Uitgebreide dekkingen
Voordelige premies
Betrouwbare naservice
Mooie aansluitpremie

Wat is Callant@work?

Callant@work is een voordelig verzekeringsaanbod voor medewerkers van grote ondernemingen. Uw werknemers en hun gezinsleden genieten van uitzonderlijke groepsvoorwaarden en premies op een relevante selectie verzekeringsproducten op maat. Zij sparen elk jaar een mooie som uit op hun gezinsuitgaven. U kost het niets. Employee Benefits zonder nadelen.

Welke verzekeringen?

  • Autoverzekering
  • Motorverzekering
  • Woonverzekering
  • Fietsverzekering
  • Scooter & e-bike
  • Reisverzekering
  • Rechtsbijstand

Hoe werkt het?

Via een gebruiksvriendelijk online platform simuleren uw medewerkers snel en eenvoudig hun premie. Daar vinden ze ook alle nodige info over de producten en een overzicht van de voordelen.

De juiste polis gevonden? Dan ontvangen ze meteen een heldere offerte via e-mail. Onze medewerkers staan steeds klaar voor advies. Welke polis uw medewerkers ook kiezen: ze profiteren van een zeer mooie voordeelprijs.

  1. Premies vergelijken
  2. Offerte aanvragen

De identificatie van werknemers op het platform verloopt via hun e-mailadres bij uw onderneming. Dankzij onze digitale aanpak blijft u gespaard van administratie. Het enige wat u moet doen is uw medewerkers informeren.

Voor wie is Callant@work?

Callant@work is er voor grote ondernemingen, denk bijvoorbeeld aan motor- of automerken met een dealernetwerk, HR-dienstverleners, pakjesbedrijven, retailers, industriële bedrijven met verschillende vestigingen… Kortom: voor alle grote ondernemingen die hun werknemers willen ontzorgen met een voordelig verzekeringspakket.

Interesse in een partnership?

We werken voor u graag een oplossing op maat uit. Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contacteer ons

Wat zijn de voordelen?

Goed verzekerd zijn betekent minder zorgen. En werknemers met minder zorgen zijn gelukkigere werknemers. Een voordelig verzekeringspakket is dan ook de ideale manier om uw werknemers tegelijk te belonen én te ontzorgen.

U bent garage- of merkdealer?

Speciaal voor garages en merkdealers is er ook de formule ‘actieve verkoop’. Daarbij koppelt u de verkoop van een wagen of motor aan een verzekering via Callant. Per 10 contracten ontvangt u een commissie.

Actieve verkoop vereist een registratie bij de De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA). Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. Samen met u werken we een oplossing op maat uit.

Contacteer ons team

Kies uit een breed gamma aan dekkingen

Een motorverzekering of autoverzekering op maat voor een optimale bescherming onderweg. Van verplichte BA-polis tot volledige omnium.

Employee Benefits zonder de fiscale nadelen

Doe uw medewerkers een plezier met een voordelig verzekeringsaanbod.

Daarom kiest ook u voor Callant

Via Callant genieten uw medewerkers van de beste risicodekkingen op de markt tegen een uitzonderlijk scherpe premie. Schadegeval? Dan genieten ze ook van een uitstekende naservice. Ga dus gerust voluit, Callant doet de rest.

Een polis afsluiten via Callant@work is voor uw medewerkers veel goedkoper dan wanneer ze als particulier afzonderlijk dezelfde polis afsluiten.

Digitaal verzekerd, persoonlijk geholpen

Een extraatje voor uw medewerkers
Geen extra administratie
Een mooie welkomstpremie
Maak een afspraak

Veelgestelde vragen

Als onderneming of organisatie ontvangt u geen commissie op de verzekeringsproducten van uw werknemers. Wel zijn er speciale voorwaarden voor garages en merkdealers via een model van actieve verkoop.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van belangrijk verzekeringsnieuws? Registreer uw e-mailadres en ontvang uitnodigingen voor onze seminaries.

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.