Ambulante zorgen

Raadpleeg onze specialist via Vraag een gesprek.

Contacteer uw makelaar
Fiscaal voordelig
Extralegaal voordeel
Geen wachttijd
Ook voor gezinsleden

Ambulante zorgen via flexibel verlonen

Een aantrekkelijk pakket Employee Benefits doet wonderen voor uw populariteit als werkgever. Een loonpakket op maat van de individuele behoeften van uw medewerkers is een extra troef in de war for talent. Uit onderzoek blijkt dat liefst 33% van de Belgische werknemers inspraak wenst in de samenstelling van het loonpakket.

Een flex-plan van Callant kan daarbij het verschil maken en zorgt voor:

Callant Financieel Advies

Tevreden werknemers (loon afstemmen op persoonlijke situatie)

Budgetneutraal (loonpakket waardevoller maar loonkosten blijven gelijk)

Employer brand (modern loonbeleid helpt om talent aan te trekken en te houden)

Waarom een ambulant plan afsluiten?

Vraag vrijblijvend advies

Uit studies van Assuralia in De Tijd blijkt dat per Belg de gemiddelde jaarlijkse kost voor ambulante zorgen € 567 bedraagt. 14% van de huishoudens geeft toe al een medische behandeling uitgesteld te hebben omwille van financiële redenen.

Zijn uw extralegale voordelen nog up-to-date?

Vraag een vrijblijvende analyse van uw huidige Employee Benefits-pakket?

Wat is het Flex-plan van Callant?

Flex Health Callant is een uiterst flexibele en fiscaal interessante oplossing voor werknemers en hun gezin in geval van ambulante kosten zoals optiek, tandzorg, ambulante zorgen en preventie. Er is geen wachttijd of medische acceptatie. De werknemers kunnen jaarlijks een terugbetalingsplafond kiezen nop maat van het gezin. Dit product is een onmisbare aanvulling in het flexibel verloningspakket ten voordele van uw werknemers. Contacteer ons voor meer informatie omtrent dit unieke concept!

Een totaalaanpak voor uw Employee Benefits

Hoe competitief zijn uw extralegale voordelen? Voldoend ze aan alle regels en wat zijn mogelijke optimalisaties? Een team van experts geeft u advies van a tot z. Met een 360° aanpak en een competitief voordelenpakket op maat helpen we ook u om sneller de juiste medewerkers aan te trekken.

Is uw Employee Benefit-plan aan vernieuwing toe? Een team van financiële experts staat voor u klaar met persoonlijk advies op maat.

Daarom kiest u voor Employee Benefits via Callant

Onze experts begeleiden u bij de lancering van een nieuw Employee Benefits-plan, of bij de actualisering van uw bestaande pakket.

Werf sneller nieuwe medewerkers aan

Goedkoper dan een loonsverhoging
Zeer ruime en betaalbare dekkingen
Gezinsleden profiteren mee
Vraag een gesprek

Samenwerken?

Geïnteresseerd in een introductie en een mogelijke samenwerking? Registreer uw e-mailadres en ontvang een uitnodiging voor één van onze events of seminaries om met elkaar kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.