Callant Medical

Gemoedsrust op maat voor medicals

uw toekomst, is onze zorg.

Net zoals u uw patiënten helpt, begeleidt en bijstaat op de moeilijke momenten in hun leven, biedt Callant Medical u vanuit uw persoonlijke inzichten en gebaseerd op uw noden, een op maat gemaakte financiële en fiscale begeleiding doorheen de carrière van medische vrije beroepen.

Bent u op zoek naar:

  • oplossingen in functie van uw eigen persoonlijke doelen en wensen?
  • Gericht op uw 360° gemoedsrust en die van uw gezin?
  • Een correcte prijszetting?
  • Het comfort van een lokaal aanspreekpunt en de kracht van een vertrouwenspersoon in alle onafhankelijkheid?

In dat geval kan Callant Medical u heel wat bieden!

Callant Medical

De dienstverlening Callant Medical werd door onze jarenlange ervaring verfijnd. Callant Medical zorgt voor een continue begeleiding bij het beschermen van uw levenscomfort en het bestendigen van uw vermogen. Dit alles in overeenstemming met uw behoeften. Callant begeleidt vandaag meer dan 1.000 vrije beroepers en hun gezinnen. 

Via ons netwerk kunnen we oplossingen aanreiken op het vlak van verzekeringen, de opbouw en bescherming van uw inkomen en uw vermogen tot en met de successieplanning in de latere fase van uw leven. 

Met meer dan 100 medewerkers, over 3 kantoren van West-Vlaanderen tot de Kempen staan wij op elk moment klaar voor u als uw eigen financiële GPS.

 

Offerte

Offerte?

Doe een aanvraag

img_vragen

Vragen?

Mail ons

img_documenten

Bibliotheek

Downloaden

X
De Callant dienstverlening blijft gehandhaafd tijdens het COVID-19 coronavirus. Blijf hier op de hoogte van onze service updates.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap