Callant Medical

Info betreffende Curalia’s dalende intrestvoet 2015 kan je hier terug vinden.
 

Met een gerust hart in de medische sector.

Wie in de medische sector actief is, is meer dan wie ook bezorgd om een fout te maken of erger nog, om aangeklaagd te worden voor een vermeende fout.

U verdient dan ook gepaste bijstand.

Die kunt u vinden bij Callant Verzekeringen vermits wij een jarenlange ervaring hebben met de medische sector. Wij kennen dus uw noden en uitdagingen.

Net daarom werd een product op uw maat samengesteld, dat gecentraliseerd beheerd wordt bij enkele medewerkers die uw wensen, behoeften en doelstellingen begrijpen.

Het zal u ongetwijfeld gerust stellen dat Callant Medical méér is dan een productnaam. Het bundelt maatwerk voor de medische professional en koppelt verzekeringservaring, unieke en specifieke verzekeringsvoorwaarden aan een zeer voordelige prijs.

Want daar is het u om te doen: eenvoud en zo weinig mogelijk verrassingen wanneer het net iets minder gaat. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan de polis uitgebreid worden met andere medische verzekeringen.

Ontdek er meer over in de rubrieken Medical Auto, Medical Brand, Medical BA Beroep, Omzetverlies invaliditeit, Medical Rechtsbijstand of contacteer onze adviseurs.

Offerte

Offerte?

Doe een aanvraag

img_vragen

Vragen?

Mail ons

img_documenten

Documenten

Downloaden