myFaro

Een helder en transparant overzicht van uw financiële toekomst?

Online GPS-tool

financiële toekomstCallant Financieel Advies ontwikkelde samen met ‘myFaro’ een online tool die u een helder en transparant overzicht biedt van al uw financiële toekomst met lopende polissen voor pensioen-opbouw, overlijden en arbeidsongeschiktheid. 

Via deze tool kan u uw financiële toekomst zelf in handen nemen omdat u:

  • Ten allen tijde uw verzekeringen kan consulteren.
  • via gerichte vragen kan controleren in welke mate ze voldoen aan uw behoeften voor het behoud van uw levensstandaard op vandaag en naar uw pensioen toe.
  • Vanuit die inzichten samen met Callant beter uw toekomst kan plannen en opvolgen.

Hoe werkt het?

Op uw vraag verwerken wij al uw bestaande polissen rond pensioenopbouw, overlijden en arbeidsongeschiktheid, met de laatst gekende informatie in onze online tool. Indien u dat wil, kunnen we ook polissen en tegoeden die u heeft bij andere financiële instellingen, makelaars of verzekeringsmaatschappijen opladen in ons systeem. Via de gegevens die u kunt downloaden uit mypension.be hebben we een extra controle over de volledigheid van de verzekeringen.

We bezorgen u een login en paswoord waarmee u vlot en wanneer u dat wil, uw financiële toestand kan consulteren via www.myfaro.be. Indien u dat wenst kan één van onze financiële adviseurs samen met u overlopen waar er eventuele tekorten zitten. Via een beter inzicht in wat u nodig hebt, kunnen wij u adviseren hoe u die kloof kan overbruggen, door beter te plannen en die oplossingen te zoeken die passen bij uw noden.

Offerte

Offerte?

Doe een aanvraag

img_vragen

Vragen?

Mail ons

img_documenten

Bibliotheek

Downloaden

X
De Callant dienstverlening blijft gehandhaafd tijdens het COVID-19 coronavirus. Blijf hier op de hoogte van onze service updates.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap