Tandverzekering

Raadpleeg de polisvoorwaarden van deze verzekering via Mijn Callant.

Contacteer uw makelaar
Vier ruime dekkingen
Ook ambulante kosten
Derdebetalersregeling

Bescherm uw glimlach met een tandverzekering

Een verzorgd gebit is belangrijk voor uw gezondheid en uw zelfvertrouwen. Helaas is het onderhoud van uw tanden vaak een grote beet uit uw budget. Kosten voor een implantaat, kroon of prothese kunnen heel snel oplopen, terwijl de mutualiteit maar beperkt tussenkomt. De oplossing? Een tandzorgverzekering via Callant. En u lacht elke dag de tanden bloot.

Callant Financieel Advies

Waarom een tandverzekering afsluiten?

Met tandproblemen komt u doorgaans niet in het ziekenhuis terecht. Tandzorg is dus niet standaard gedekt door uw hospitalisatieverzekering. Met een tandverzekering via Callant ontvangt u een terugbetaling van 80% van uw tandartskosten, tot een plafond van 1.500 euro per jaar. U bent vrij in uw keuze van tandarts. Binnen één polis kunt u uw hele gezin verzekeren.

Hoe sneller de polis wordt afgesloten, hoe beter de dekking

Het verzekerde bedrag van de waarborg stijgt elk jaar tot aan het vierde contractjaar. Hoe sneller u de polis afsluit, hoe interessanter, zeker wanneer u jonge kinderen hebt. Op die manier bent u zeker dat uw polis maximaal tussenkomt op het moment wanneer er mogelijk kosten moeten gemaakt worden voor een beugel of andere orthodontische behandelingen.

Wat dekt een tandverzekering?

Een tandverzekering dekt zowel conserverende, orthodontische als parodontologische behandelingen. Kosten bovenop de terugbetaling van het ziekenfonds zijn voor 80% gedekt, tot maximaal 1.500 euro per jaar. Ook als het ziekenfonds niet tussenkomt, voorzien we een terugbetaling van 80%.

Kosten voor consultaties bij een tandarts, radiografieën van het gebit, preventieve behandelingen, tandextracties, onderhoud van de tanden.

Zeg vaarwel aan hoge tandartskosten

Ontvang een vrijblijvende offerte voor tandzorgverzekering op maat.

Daarom kiest u voor Callant

Hoe goed u ook poetst en flost: iedereen kan vroeg of laat te maken krijgen met gebitsproblemen, of uw kinderen hebben een beugel nodig. Met een tandverzekering via Callant zijn u en uw gezin zeker van de beste zorgen, zonder dat u zelf in de buidel moet tasten. Ga dus voluit, wij doen de rest.

Wij vergelijken voor u de premies bij verschillende verzekeraars en stellen u de tandverzekering voor die het best aansluit bij uw behoeften en situatie.

Bijt uw tanden niet stuk op tandartskosten

Kosten tot 80% terugbetaald
Tot 1.500 euro per jaar verzekerd
Geen medisch onderzoek nodig
Vraag een gesprek

Veelgestelde vragen

Via een gratis mobiele app kunt u makkelijk alle documenten scannen en verzenden, en zo uw medische kosten op een zeer snelle manier terugvorderen. Via een online platform kunt u uw terugbetalingen controleren.

Vind de juiste oplossing voor uw risico’s?

Ontdek ons ruime aanbod aan verzekeringen. Als onafhankelijke makelaar verzekeren wij op maat.

De juiste verzekering vinden