Familiale verzekering

Raadpleeg de polisvoorwaarden van deze verzekering via Mijn Callant.

Contacteer uw makelaar
Voordelige premie
Geniet 24/7 van bijstand
Snelle schaderegeling

Waarom u een familiale verzekering nodig hebt

Potje breken, potje betalen. Dat is het uitgangspunt van de Belgische wet als het gaat over schade die u veroorzaakt aan derden. Loopt iemand buiten uw gezin fysieke of materiële schade op door uw fout? Dan zal het slachtoffer deze gegarandeerd op u verhalen. Een familiale verzekering of gezinspolis beschermt u tegen schadeclaims van derden en een stevige financiële kater. Als u één verzekering zou moeten hebben, is het dus een ‘familiale’.

Zo maakt uw gezinspolis het verschil:

Stel, u rijdt met uw (elektrische) fiets een voetganger aan. Een relatief onschuldig voorval, maar toch loopt het slachtoffer ernstige breuken op. Enkele maanden later wordt hij of zij 80% invalide verklaard. Wanneer u geen familiale verzekering hebt, kan die ene seconde onoplettendheid u een leven lang achtervolgen. Hebt u wel een gezinspolis afgesloten, dan worden alle kosten gedekt door de verzekeringsmaatschappij. Een wereld van verschil.

Ook bij veel kleinere schadegevallen komt uw familiale verzekering tussenbeide. Bijvoorbeeld: uw zoon of dochter trapt een voetbal tegen de serre van de buurman, waardoor het glas breekt. Kan gebeuren. En ook uw buurman kan er nog mee lachen. Zonder familiale verzekering draait u evenwel op voor de herstellingskosten, die flink kunnen oplopen. Sloot u wel een gezinspolis af? Dan wordt alle schade in uw plaats betaald.

Callant Verzekeringen

Welke schade dekt een familiale verzekering?

Net als bij onze woonverzekering of brandverzekering geniet u van een zeer brede dekking met uitstekende voorwaarden. Bovendien dekt een familiale verzekering niet alleen u, maar ook uw gezinsleden en zelfs uw huisdieren.

Deze dekkingen zijn standaard inbegrepen in uw gezinspolis:

Fysieke schade aan derden, onopzettelijk toegebracht door u, een gezinslid of een huisdier. In geval van lichamelijke schade betaalt u geen franchise.

Wat kost een gezinspolis?

Welke verzekeraar u ook kiest: via Callant zijn u en uw gezin optimaal beschermd tegen een correcte prijs.

Vraag een offerte

Daarom kiest u voor Callant

Als het over uw gezin gaat, laten ook wij niets aan het toeval over. Toch zit een ongeval in een klein hoekje. Wat er ook gebeurt: Callant zorgt ervoor dat u tot in de puntjes verzekerd bent. Ga dus gerust voluit, wij doen de rest.

Verwacht van ons een gezinspolis zoals het hoort: een solide dekking die past bij uw levensstijl, zonder kleine lettertjes of verborgen kosten.

Vergeet uw Rechtsbijstandverzekering niet

Met een familiale verzekering gaat u geruster door het leven. Maar wat doet u als u zelf het slachtoffer bent van fysieke of materiële schade? Een aanvullende waarborg in uw familiale verzekering of een aparte polis Rechtsbijstand is dan van goudwaarde. Zeker wanneer er discussie is over de schade zelf of over uw vergoeding. Bijvoorbeeld: u wordt gebeten door een hond en de eigenaar weigert u te vergoeden. U trekt naar de de rechtbank. De waarborg Rechtsbijstand komt tussen in de kosten.

Meer dan 90% van onze klanten sluit samen met een gezinspolis ook een extra waarborg Rechtsbijstand af. Bij een conflict hebt u zo recht op ondersteuning door een advocaat. Die probeert eerst een minnelijke schikking te treffen. Lukt dat niet? Dan brengen we uw zaak voor de rechtbank. Ook alle gerechts- en expertisekosten worden terugbetaald. Zo bent u altijd zeker dat wanneer u iets overkomt, u ook in staat bent om uw rechten af te dwingen.

Vraag advies aan Callant

Vertrouw niet op uw konijnenpoot

Kies voor zekerheid met een gezinspolis van Callant Verzekeringen & Financieel Advies.

Vraag een gesprek

Veelgestelde vragen

Afhankelijk van uw situatie, sluit u al een polis af vanaf enkele tientallen euro’s tot ongeveer 100 euro per jaar. Een familiale verzekering heeft dus een vrij lage kostprijs, maar kan u wel behoeden voor financiële problemen.

Laat één moment uw leven niet bepalen

Geen financiële risico’s voor uw gezin
Scherpe premie, ruime voorwaarden
24/7 actieve bijstand bij een ongeval
Vraag een offerte

Vind de juiste oplossing voor uw risico’s?

Ontdek ons ruime aanbod aan verzekeringen. Als onafhankelijke makelaar verzekeren wij op maat.

De juiste verzekering vinden