Ongevallenverzekering

Raadpleeg de polisvoorwaarden van deze verzekering via Mijn Callant.

Contacteer uw makelaar
Financiële zekerheid
Flexibele dekkingen
Vlotte schaderegeling

Financiële zekerheid wanneer het tegenzit

Een ongeval is al pijnlijk genoeg. Een persoonlijke ongevallenverzekering via Callant beschermt u en uw gezin tegen de financiële gevolgen van tijdelijke of blijvende invaliditeit na een ongeval in de privésfeer. Deze polis komt ook tussen bij lichamelijke schade na een sportongeval of wanneer iemand van uw gezin het slachtoffer wordt van een verkeersongeval of inbraak met geweld.

Callant Verzekeringen

Een ongevallenverzekering die bij u past

Met een ongevallenverzekering kunt u zichzelf en uw gezin op diverse manieren beschermen, onder meer met een vaste uitkering per dag bij tijdelijke invaliditeit. U ontvangt een uitkering naargelang de graad van invaliditeit en de duur van de arbeidsongeschiktheid. Ook kunt u in uw polis een dekking blijvende invaliditeit van 10% en meer laten opnemen.

Waarom een polis ongevallen afsluiten?

Misschien bent u kerngezond en denkt u weinig kans te hebben op een plotse hospitalisatie. Toch werden in 2020 elke dag meer dan 50 verkeersongevallen met gewonden of doden geteld in België. Ook thuis gebeuren er statistisch veel ongevallen met lichamelijke schade. De mutualiteit vergoedt wel (gedeeltelijk) uw medische kosten, maar wat als u tijdelijk of blijvend invalide wordt?

Praktijkvoorbeeld: Peter hangt de nieuwe keukenverlichting op, maar struikelt en valt van de ladder. Hij breekt zijn heup en is drie maand arbeidsongeschikt. Omdat Peter een ongevallenverzekering had afgesloten, kan hij terugvallen op een maandelijkse schadevergoeding bovenop de wettelijke tussenkomst, o.m. berekend volgens de graad van invaliditeit. Zonder inkomensverlies kan hij vlot blijven voldoen aan zijn financiële verplichtingen zoals zijn hypotheeklening of een persoonlijk krediet.

Vergelijk premies bij diverse verzekeraars

De dekkingen van een ongevallenverzekering zijn niet wettelijk bepaald. Dat zorgt er voor dat er veel verschillen zijn tussen de polissen van verzekeraars. Samen gaan we op zoek naar de polis die het best bij u past. Dankzij onze slagkracht bij verschillende maatschappijen, kunnen we u een brede dekking aanbieden tegen een voordelige premie.

Vraag een offerte

Wat is gedekt door een ongevallenverzekering?

Wanneer u blijvend arbeidsongeschikt wordt, voorziet de verzekeraar op een vast tijdstip in een kapitaal of rente. Dit gedurende de volledige periode afgesproken in het contract, bijvoorbeeld tot aan de pensioenleeftijd. U ontvangt een rente, onder meer afhankelijk van de graad van invaliditeit.

Bescherm uw gezin tegen de gevolgen van invaliditeit

Vraag een vrijblijvende offerte voor ongevallenverzekering op maat, of vraag een check-up van uw huidige polis.

Daarom kiest u voor Callant

Als het over uw gezin gaat, laten ook wij niets aan het toeval over. Toch zit een ongeval in een klein hoekje. Bovendien gebeuren de meeste ongevallen met lichamelijke schade in de privésfeer. Wat er ook gebeurt: Callant zorgt ervoor dat u tot in de puntjes verzekerd bent. Ga dus voluit, wij doen de rest.

Verwacht van ons een gezinspolis zoals het hoort: een solide dekking die past bij uw levensstijl, zonder kleine lettertjes of verborgen kosten.

Een ongevallenverzekering die doet wat u verwacht

Een zeer betaalbare polis
Zekerheid voor uw gezin
Brede dekkingen op maat
Maak een afspraak

Veelgestelde vragen

De ongevallenverzekering heeft een ander doel dan de familiale verzekering. Een ‘familiale’ dekt de schade die u of iemand van uw gezin veroorzaakt aan derden. Een persoonlijke ongevallenpolis biedt u een financiële vergoeding als u tijdelijk of blijvend arbeidsongeschikt raakt na een privéongeval.

Vind de juiste oplossing voor uw risico’s?

Ontdek ons ruime aanbod aan verzekeringen. Als onafhankelijke makelaar verzekeren wij op maat.

De juiste verzekering vinden