Hospitalisatieverzekering

Raadpleeg de polisvoorwaarden van deze verzekering via Mijn Callant.

Contacteer uw makelaar
Vier ruime dekkingen
Ook ambulante kosten
Derdebetalersregeling

Waarom een hospitalisatieverzekering afsluiten?

Werd u al ooit eens onverwacht opgenomen in het ziekenhuis? Of had u al gespecialiseerde medische verzorging nodig?

Dan weet u dat de factuur fors kan oplopen, zelfs ondanks de tussenkomst van de verplichte ziekteverzekering. Veel bijzondere medische technieken, materialen en zelfs geneesmiddelen worden namelijk niet of slechts gedeeltelijk terugbetaald door de mutualiteit. Denk ook aan remgelden, supplementen op erelonen van artsen, kosten voor een eenpersoonskamer…

Callant Financieel Advies

Een opname in het ziekenhuis brengt al genoeg stress met zich mee. Met een polis hospitalisatie, als aanvulling op de wettelijke ziekteverzekering, beschermt u zichzelf tegen financiële problemen in geval van zware medische kosten. U hoeft achteraf niet met een bang hart uit te kijken naar de factuur: alle ziekenhuiskosten worden rechtstreeks geregeld met uw verzekeraar.

Wat dekt een hospitalisatieverzekering?

De basisdekking van onze hospitalisatieverzekeringen bestaat uit vier brede waarborgen. Indien u dat wenst, vult u de basispolis verder aan met een extra dekking tandzorg en/of ambulante kosten (zonder ziekenhuisopname).

Ziekenhuisopnames en de medische kosten die daarbij horen (verblijf, honoraria, onderzoeken, behandelingen, prothesen, dringend vervoer, …)

Ook u bent geen drie maal zeven meer

Ontvang een vrijblijvende offerte voor hospitalisatieverzekering op maat.

Sluit uw polis af

Hebt u vandaag nog geen hospitalisatieverzekering? Er bestaan verschillende formules. Contacteer ons en we stellen samen een polis op die past bij uw persoonlijke situatie en voorkeuren. Daarbij gaan we voor u op zoek naar de meest voordelige optie. U kunt een hospitalisatieverzekering ook combineren met een ongevallenverzekering, verzekering ambulante zorg of tandzorg.

Hospitalisatieverzekering: ook voor jongeren

Jongeren zijn statistisch vaker betrokken bij ernstige ongevallen met hospitalisatie tot gevolg. Ook voor hen is een hospitalisatieverzekering dus geen overbodige luxe. Wie al op jonge leeftijd een contract afsluit, heeft bovendien minder kans op uitsluitingen door vooraf bestaande aandoeningen en betaalt over de volledige looptijd een lagere verzekeringspremie.

Ontvang een offerte

Daarom kiest u voor Callant

Als het over u en uw gezin gaat, laten we niets aan het toeval over. Toch hebt u niet alles zelf in de hand. Wat er ook gebeurt: Callant zorgt ervoor dat u tot in de puntjes verzekerd bent. Ga dus gerust voluit, wij doen de rest.

Verwacht geen brievenbus vol papier, wel een digitale aanpak. Ook in de opvolging van een ziekenhuisopname. Verschillende verzekeraars maken tegenwoordig gebruik van een handige applicatie.

Bescherm uzelf en uw gezin tegen medische kosten

Zeer ruime dekkingen
Voordelige premies
Zekerheid voor uw gezin
Vraag een gesprek

Veelgestelde vragen

In bijna elke polis is een wachttijd opgenomen van minstens drie maanden. Bevallingskosten worden vergoed op voorwaarde dat u zwanger werd na aanvangsdatum van het contract. Afhankelijk van uw contract, mag u bij de ondertekening van de polis niet ouder zijn dan 64 of 69 jaar.

Deze kosten worden niet vergoed:

  • Telefoonkosten, dranken, en kosten voor kamercomfort
  • Verzorgingsproducten
  • Medicatie die los staat van de opname

Vind de juiste oplossing voor uw risico’s?

Ontdek ons ruime aanbod aan verzekeringen. Als onafhankelijke makelaar verzekeren wij op maat.

De juiste verzekering vinden