Voor particulieren

Uw gemoedsrust, op elk vlak, een leven lang

Met een verzekeringsoplossing van Callant bent u gerust. Een leven lang. Wij lichten uw verzekeringsportefeuille gratis door en screenen de markt naar de voor u meest interessante polis. U kiest telkens uit de beste risicodekkingen bij verschillende verzekeraars. Tegelijk geniet u van helder financieel advies voor het beschermen van uw levensstandaard inclusief pensioenopbouw, beleggen en een aangepast gewaarborgd inkomen. Ga dus voluit, wij doen de rest.

Onbegrensd rijplezier met uw auto of moto

Simuleer uw premie

Zonder zorgen de weg op, ook met de fiets

Simuleer uw premie

Waarom kiezen voor Callant?

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar focussen we alleen op uw behoeften en denken we vanuit 360° perspectief met u mee. Uw risico’s dekken we telkens af met de juiste polis op maat. Schadegeval? Dan wordt u snel en correct geholpen.

Meer over Callant

Onafhankelijk en objectief

Als onafhankelijk makelaar zijn we niet gebonden aan één verzekeraar. Wij gaan voor u telkens op zoek naar de juiste polis bij de juiste maatschappij.

Persoonlijke bijstand 24/7

Onze service stopt niet na de kantooruren. Dringende bijstand nodig? Uw verzekeringskantoor is 24u op 24 en 7 dagen op 7 bereikbaar.

Correcte schaderegeling

Schade, diefstal of een ongeval? Gedekte schade wordt snel en correct vergoed. Aan ons heeft u een makelaar die altijd aan uw kant staat. Klanten die werden bijgestaan door onze schadedienst, geven onze service een 4,7 op 5.

Eén aanspreekpunt

Callant biedt u één aanspreekpunt voor al uw verzekeringspolissen en financieel advies. 360° gemoedsrust, op elk vlak, een leven lang.

Persoonlijke aanpak

Schadegeval? Dan bewijst uw makelaar pas écht zijn waarde. Wij bijten ons vast in uw dossier en zorgen voor een snelle afhandeling.

Digitale makelaar

Verwacht van ons geen stapel papier in de brievenbus, wel een digitale aanpak. Sluit uw polis af online of via e-mail en u bent meteen verzekerd.

Dringend bijstand nodig?

Schade, diefstal of een ongeval? Uw kantoor is 24/7 bereikbaar voor bijstand en ondersteuning.Vind hier de gegevens van uw kantoor. Of vul het online schadeformulier in:

Meld schade online

Financieel advies

Begin vandaag uw toekomst te plannen

Zal uw wettelijk pensioen wel genoeg zijn om uw levensstandaard te behouden? In een gesprek van 30 minuten maken we een analyse van uw situatie. Waar komt u uit met uw huidige instrumenten? Welke mogelijkheden laat u liggen? Wij brengen alle uitdagingen in kaart én reiken oplossingen aan om uw levenscomfort ten allen tijde te beschermen.

Vraag een gesprek

Een job bij Callant, iets voor u?

Callant is steeds op zoek naar nieuw talent om onze groei te versterken. Kunt u vlot overweg met mensen? Heeft u zin in een job waar initiatief wordt aangemoedigd en niet afgeremd? Waarin u gecoacht wordt om kampioen te zijn in uw vakgebied? Dan is werken bij Callant écht iets voor u. Bekijk onze vacatures en bezorg ons uw cv.

Bekijk de vacatures

Vind de juiste oplossing voor uw risico’s?

Ontdek ons ruime aanbod aan verzekeringen. Als onafhankelijke makelaar verzekeren wij op maat.

De juiste verzekering vinden