Mijn financiële GPS

Wat als u ten allen tijde een duidelijk idee zou hebben van waar u stond? 

De meesten onder ons hebben onvoldoende zicht op hun financiële huishouding. We weten niet of te weinig hoe onze levensstandaard beschermd is in geval van:

 • arbeidsongeschiktheid,
 • overlijden,
 • pensioen

Dit gebrek aan inzicht zorgt voor veel ongerustheid maar tegelijkertijd ook voor passiviteit. Er is immers veel onduidelijkheid over wat er allemaal op ons afkomt en wat we precies nodig hebben om de toekomst wél met vertrouwen tegemoet te zien. Bovendien zijn de oplossingen die worden voorgesteld door de klassieke adviseurs veelal ingewikkeld en lijken soms risicovol. Samengevat weten we wel dat er iets niet klopt maar hoe we dat precies moeten aanpakken is evenmin duidelijk. Bij Callant Financieel Advies is uw toekomst, onze zorg.

Wat als u ten allen tijde uw financieel traject kon consulteren én aanpassen?

Daarom heeft Callant Financieel Advies samen met myFaro een online tool ontwikkeld die u een helder en transparant overzicht biedt van al uw lopende polissen voor pensioen-opbouw, overlijden en arbeidsongeschiktheid.

Via deze tool kan u uw financiële toekomst zelf in handen nemen omdat u:

 • Ten allen tijde uw verzekeringen kan consulteren.
 • via gerichte vragen kan controleren in welke mate ze voldoen aan uw behoeften voor het behoud van uw levensstandaard op vandaag en naar uw pensioen toe.
 • Vanuit die inzichten samen met Callant beter uw toekomst kan plannen en opvolgen.

Hoe werkt het?

Op uw vraag verwerken wij al uw bestaande polissen met de laatst gekende informatie in onze online tool. Pensioenopbouw, overlijden en arbeidsongeschiktheid, …. Indien u dat wil, kunnen we ook polissen en tegoeden die u heeft bij andere financiële instellingen, makelaars of verzekeringsmaatschappijen opladen in ons systeem. Via de gegevens die u kunt downloaden uit mypension.be hebben we een extra controle over de volledigheid van de verzekeringen.

We bezorgen u een login en paswoord waarmee u vlot en wanneer u dat wil, uw financiële toestand kan consulteren via www.myfaro.be. Indien u dat wenst kan één van onze financiële adviseurs samen met u overlopen waar er eventuele tekorten zitten. Via een beter inzicht in wat u nodig hebt, kunnen wij u adviseren hoe u die kloof kan overbruggen, door beter te plannen en die oplossingen te zoeken die passen bij uw noden.

Meer info: financieeladvies@callant.be

mijn toekomst - myfaro

  X
  De Callant dienstverlening blijft gehandhaafd tijdens het COVID-19 coronavirus. Blijf hier op de hoogte van onze service updates.
  Share via
  Copy link
  Powered by Social Snap