Callant wordt Prestige Partner van de PGA of Belgium

2 februari 2022 | Algemeen

Als Prestige Partner van Professional Golfers’ Association zet Callant zijn sportieve DNA extra in de verf. Een strategie die al jaren succesvol wordt toegepast met partnerships in voetbal, wielrennen, basketbal en volleybal.

Ondanks zeer moeilijke COVID tijden voor de sportsector behoudt Callant het vertrouwen in het effect van sportsponsoring. “Investeren in (top)sport als middel om mensen samen te brengen om actief of passief sport te beleven, blijft voor ons één van de speerpunten van onze hospitality-werking naar klanten en partners toe”, stelt Peter Callant.

Als Prestige Partner van de PGA of Belgium krijgt Callant ook toegang tot een breder netwerk. “Vorig jaar ondervonden we als partner van Members Only en als organisator van de Tobania & Callant Golf Tour dat deze sport toelaat om coronaproof te sporten en te netwerken met klanten en partners. Via ons partnership met PGA of Belgium zullen we onze klanten kunnen uitnodigen op het officieuze kampioenschap voor pro’s waarbij ze samen met 2 andere genodigden en 1 pro kunnen deelnemen aan het kampioenschap. Zonder meer een unieke belevenis! Ook op de Soudal Open, waar de wereldtop aanwezig is, zullen we present zijn om klanten te laten mee genieten van golf op het allerhoogste niveau.”

Ondertussen heeft Peter Callant zelf ook de microbe te pakken en vind je hem ook vaak terug op de greens wanneer zijn drukke agenda dat toelaat. “Met deze nieuwe hobby geniet ik van een mooie wandeling in de natuur, zij het wel met af en toe wat stress op dat kleine balletje. Het geeft me wel energie om elke dag voluit te gaan.”

Met golf ben je er even uit in een mooie ontspannen omgeving. Hoe lang je wil golfen bepaal je zelf. Voor 9 holes heb je niet langer nodig dan 2 uur. Voor 18 holes heb je al snel 4 uur nodig.

Callant wil zoveel mogelijk klanten en medewerkers aan het sporten krijgen. “Sport- en lichaamsbeweging is de goedkoopste pil en de beste remedie tegen hart- en vaatziekten. Een waarde dat we als #sportiefstemakelaar erg belangrijk vinden.”

Op dat vlak is golf er voor iedereen, een hele leven lang! Met wie, waar, wanneer en hoe je het wil. Het unieke handicap systeem zorgt ervoor dat spelers van elk niveau met elkaar kunnen spelen. Hoe oud of jong je ook bent.

Met een leuke golfinitiatie op onze Tobania & Callant Golf Tour willen we ook beginners of klanten met interesse in golf laten kennis maken met deze mooie sport.

Ben je ondernemer en wil je graag netwerken tijdens en na een partijtje golf? Schrijf dan in via organisatie@callant.be met vermelding van de aangesloten golfclub en handicap. Vervolgens nodigen we u graag uit voor één van onze golfevents in 2022!

Lees ook via Made-In West-Vlaanderen: https://www.made-in.be/west-vlaanderen/peter-callant-wordt-prestige-partner-van-de-professionele-golfsport/