Verzekeringen voor sportclubs en federaties

Met 20 jaar ervaring in sportverzekeringen, geniet ook uw sportfederatie van ruime dekkingen en scherpe premies bij de sportiefste makelaar in Vlaanderen. Schadegevallen volgt u op via een handig digitaal platform.

Maak een afspraak

Verzeker uw federatie bij de sportiefste makelaar

Callant heeft iets met sport. Dat verhaal begon in al 1997, toen als trotse sponsor van triatleet en Iron Man Marino Vanhoenacker. Niet veel later waren we de huisverzekeraar van de Vlaamse triatlonfederatie. De sportmicrobe heeft ons sindsdien nooit meer losgelaten. Op vandaag zijn we de belangrijkste makelaar van het land voor sportfederaties en sportclubs.

Callant Verzekeringen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit sed diam nonummy nibh euismod tincidunt.

Jan Janssen, Specialist Syndici bij Callant

Tevreden klanten

Marktleider in sportverzekeringen door specialisatie

In de niche van sportverzekeringen is specialisatie het codewoord. De wet- en regelgeving verschilt namelijk sterk per sporttak. En ook het kluwen van de sociale zekerheid en tussenkomst van de ziekenfondsen is vaak een hele puzzel. Met onze gespecialiseerde kennis, helpen we ook uw sportfederatie om haar leden optimaal te verzekeren tegen een zeer voordelige premie.

Solide partnership met Ethias Verzekeringen

In samenwerking met Ethias dekken we de risico’s af van elke Vlaamse sportfederatie en hun aangesloten clubs en leden. Elke Belgische sportfederatie kan bij ons terecht voor een verzekeringsoplossing op maat. Let wel: wij verzekeren uitsluitend sportfederaties. Clubs die aangesloten zijn bij de federatie, zijn automatisch meeverzekerd in de hoofdpolis.

Wat zijn de basisdekkingen van deze polis?

U bent verantwoordelijke van een sportfederatie of een sportclub? In samenwerking met verzekeraar Ethias bieden wij u een globale dekking sportongevallen met een basisdekking die bestaat uit twee pijlers:

Materiële of lichamelijke schade die door de fout van een verzekerde wordt veroorzaakt aan een derde. Verzekerd zijn: de verzekeringnemer als organisatie, het bestuur, de medewerkers en de aangesloten leden.

Wat zijn mogelijke aanvullende dekkingen?

Verzeker uw burgerlijke aansprakelijkheid als bestuurder van een vzw, zowel ten aanzien van derden als ten aanzien van de vzw zelf. Dat kan ten gevolge zijn van een beheersfout, schending van de wet of de statuten, enz.

Verzeker uw leden bij de nummer één in sportverzekeringen

Met een sportverzekering van Callant kan u voluit gaan tijdens het beoefenen van uw sport.

Waarom kiezen voor Callant?

Elke sport houdt risico’s in. Wij zorgen ervoor dat uw federatie, aangesloten clubs en hun leden optimaal verzekerd zijn tegen fysieke en materiële schade. Met 20 jaar ervaring in sportverzekeringen en als huismakelaar van bijna elke sportfederatie in Vlaanderen, bent u zeker dat u geniet van de best mogelijke voorwaarden tegen een concurrentiële premie. Ga dus voluit, wij doen de rest.

Maak de administratie van schadegevallen makkelijker. Download en verzend alle documenten en formulieren in één klik via een handig digitaal platform.

Een sportverzekering die aan alles gedacht heeft

Dekkingen op maat van elke federatie
Zeer concurrentiele premies
Digitale aanpak, zonder extra administratie
Contacteer uw makelaar

Veelgestelde vragen

Als lokale club dient u zich aan te sluiten bij de federatie. Indien wij een federatie verzekeren, dan zijn automatisch alle aangesloten clubs meeverzekerd. U schrijft u met uw club in op de hoofpolis van uw federatie.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van belangrijk verzekeringsnieuws? Registreer uw e-mailadres en ontvang uitnodigingen voor onze seminaries.

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.