Callant Medical

Contacteer uw makelaar
Een 360° aanpak
Financieel advies van a tot z
Unieke polisvoorwaarden

Gemoedsrust voor medische professionals

Als jonge arts lacht het leven u toe. Toch kan er altijd iets mislopen, zowel professioneel als privé. Ook u kunt een beroepsfout maken, net zoals iedereen kan ziek worden of in een ongeluk kan verzeilen. Daarom is het belangrijk om u vanaf dag één van uw carrière goed te organiseren op het vlak van verzekeringen, pensioen, overlijden, invaliditeit en vermogen.

Verzeker al uw risico’s via één totaaloplossing

Als arts draagt u een grote verantwoordelijkheid tegenover uw patiënten. Daar horen ook veel risico’s bij. Die risico’s brengen we eerst samen in kaart. Dezelfde oefening maken we voor uw privéleven. Daarna beslist u goed geïnformeerd tegen welke risico’s u zich wilt verzekeren of niet. Tot slot helpen we u om via een marktonderzoek de juiste keuzes te maken.

Voor huisartsen, specialisten, tandartsen, kinesisten, …

De risico’s van een arts zijn niet dezelfde als die van een apotheker of kinesist. Daarom hebben we de afgelopen jaren onze expertise in de medische wereld steeds verder verfijnd, met een totaaloplossing die uniek is in Vlaanderen.

Voor elke medische professional:

Huisartsen Tandartsen
Specialist-geneesheren Apothekers
Kinesisten Dierenartsen
Logopedisten Verpleegkundigen

Bekijk de video

Maak vanaf dag één de beste financiële beslissingen

U bent geen dokter geworden voor het geld. Toch is financiële gemoedsrust, voor u en uw gezin, een cruciale factor om elke dag de beste prestaties te kunnen leveren. Als afstuderende of beginnende arts is het niet eenvoudig om uw risico’s en opties juist in te schatten. Daarom hebben we ons bij Callant Medical de afgelopen jaren gespecialiseerd in het begeleiden van startende medische professionals.

Tijdens de prille lente van uw carrière begeleiden we u bij het vervullen van allerlei formaliteiten zoals uw RIZIV-aanvraag, (S)VAPZ, een eventuele autoverzekering, beroepsaansprakelijkheid, …. U kunt ook rekenen op boekhoudkundige ondersteuning, bv. bij het invullen van uw belastingaangifte.

Kortom: we helpen u de basis te leggen voor een fantastische start van uw professionele toekomst. Ook in de jaren daarna blijven we uw situatie en risico’s nauwgezet opvolgen.

Vraag een gesprek met onze specialisten

Neem uw financiële toekomst zelf in handen

Via onze digitale tool myFaro beschikt u altijd over een helder en transparant overzicht van uw polissen voor pensioenopbouw, overlijden en arbeidsongeschiktheid. Door online verschillende scenario’s te simuleren, kunt u zelf verifiëren in welke mate uw huidig pensioenplan voldoet aan uw behoeften en doelstellingen. Vanuit die inzichten kunnen we u nog beter helpen uw (financiële) toekomst te plannen.

Denk niet altijd aan een ander

Sta ook tijdig stil bij uw risico’s als arts of specialist.

Daarom kiest ook u voor Callant Medical

Met Callant Medical geniet u van een totaaloplossing die al uw professionele risico’s verzekert en gemoedsrust schenkt aan uw gezin. Met onze 360° aanpak bent u volledig gedekt tegen alles wat fout kan gaan. Tegelijk helpen we u om een mooi aanvullend pensioen op te bouwen. Ga dus voluit als arts, wij doen de rest.

Een team gespecialiseerd in de medische sector levert u inhoudelijk sterk verzekeringstechnisch en financieel advies op basis van een langetermijnvisie.

Gratis analyse van uw verzekeringsportefeuille

U bent al een tijdje actief als dokter? Dan zijn uw polissen misschien aan herziening toe. Samen lichten we uw verzekeringsportefeuille door en brengen we mogelijke optimalisaties in kaart.

Maak een afspraak

Zijn volgende zaken voor u belangrijk?

360° financiële gemoedsrust voor u en uw gezin
Een oplossing die gericht is op uw noden en wensen
Correcte premies met uitstekende voorwaarden
Het comfort van één vast, lokaal aanspreekpunt
Vier keer ja? Contacteer ons

Veelgestelde vragen

Callant Medical is er voor elke medische professional die zijn risico’s wil verzekeren, zijn vermogen wil veilig stellen en een extra pensioen wil opbouwen. Denk aan huisartsen, specialisten, radiologen of tandartsen, maar ook paramedische beroepen.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van belangrijk verzekeringsnieuws? Registreer uw e-mailadres en ontvang uitnodigingen voor onze seminaries.

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.