Aanvraag cashback

Heeft u omwille van een bepaald lidmaatschap recht op een cashback korting op uw fietsverzekering en voldoet u aan de vooropgestelde voorwaarden? Vraag dan hieronder uw cashback aan door de verschillende stappen te doorlopen.

Voorwaarden

Cashback korting is enkel van toepassing op fietsen van het type stadsfiets en elektrische fiets en enkel geldig bij vermelding van de specifieke dealercode. Korting wordt eenmalig toegepast op het 1ste verzekerde jaar per fiets en dit op maximum 2 fietsen per adres. 10% korting wordt na betaling van de premie verrekend op de netto premie Fietsomnium die van toepassing is op de waarborg(en) diefstal (en materiële schade). Deze korting is niet geldig op de waarborg fietsbijstand. De cashback wordt terugbetaald door Callant Verzekeringskantoor bv en dit in de maand volgend op uw aanvraag tot cashback.

Vraag hier uw cashback

Cashback wordt uitsluitend toegepast op verzekeringscontracten vanaf 01/01/2022 die werden afgesloten met vermelding van de correcte dealercode op het moment van onderschrijving en in geval van correct invullen van het cashback formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Bereken en betaal uw polis Fietsomnium

Bereken uw premie via Fietsomnium.be en vermeld de Fietsersbond dealercode. Vervolledig uw gegevens en betaal uw premie om af te ronden. Na betaling van uw verzekeringspremie bent u onmiddellijk verzekerd.

Vertel ons wie u bent

Welk polisnummer staat vermeld op uw verzekeringscertificaat?
Op welk rekeningnummer mag de cashback worden gestort?

Verzend aanvraag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vind de juiste oplossing voor uw risico’s?

Ontdek ons ruime aanbod aan verzekeringen. Als onafhankelijke makelaar verzekeren wij op maat.

De juiste verzekering vinden