Kredieten

Wist u dat u bij Callant Credits (iFinco) als kredietmakelaar ook terecht kunt voor uw woonkrediet? Met onafhankelijk advies vergelijken wij bij meer dan 20 kredietverstrekkers en zoeken we samen met u naar de beste oplossing voor uw situatie.

Vraag een gesprek

Hoe kunnen we u helpen?

U kan bij ons terecht voor woonkredieten in al zijn vormen. Voor de aankoop van een nieuwbouw of bestaande woning, renovatie, opbrengsteigendom, uitkopen bij echtscheiding, centralisatie kredietlast, ….

 

Soorten hypothecaire kredieten:

Klassiek woonkrediet

Bullet kredieten

Overbruggingskredieten

Renovatiekredieten

Ook voor uw lening willen wij u ontzorgen

We bieden oplossingen zowel in klassieke hypothecaire kredieten als in kredieten gekoppeld aan uw pensioenplan of een combinatie op maat.

Een krediet dat past bij uw profiel

Weten wat u wilt bereiken en waarom dat voor u en uw gezin belangrijk is, is vaak de eerste stap om uw financiële toekomst te plannen én te realiseren. Wat telt in het leven écht voor u? En waar zitten nog knelpunten als het gaat om het behoud van uw levensstandaard na de start van uw pensioen? Wij vertalen uw vragen en uitdagingen naar een helder actieplan op maat.

Kredietmakelaar: hoe gaan we te werk?

Eerst brengen we uw doelstellingen en uw huidige situatie in kaart. Matcht de realiteit niet met uw plannen? Dan stellen we u concrete oplossingen voor. Wijzigt u onderweg uw doelen, dan past onze dienstverlening zich aan. Onderweg staan we u bij met fiscale tips en proactief financieel advies.

Financieel inzicht begint met overzicht. Samen evalueren we uw huidige financiële situatie. In een persoonlijk gesprek brengen we voor u alle pijnpunten en mogelijke oplossingen in kaart.

Start vandaag nog met uw toekomst te plannen

Krijg een helder inzicht in uw financiële situatie en uw toekomstperspectief.

Vraag een gesprek

Daarom kiest u voor een krediet via Callant

Naast onze expertise in verzekeringen en financieel advies garandeert Callant uw gemoedsrust met een krediet op maat. Onze expert begeleidt u van a tot z. Ga dus gerust voluit, wij doen de rest.

Bouw op meer dan 15 jaar expertise in elk financieel domein: fiscale optimalisatie, investeren en beleggen tot pensioensparen en successie. Een heel team van experts staat elke werkdag voor u klaar met tips en financieel advies.

Vind de juiste oplossing voor uw risico’s?

Ontdek ons ruime aanbod aan verzekeringen. Als onafhankelijke makelaar verzekeren wij op maat.

De juiste verzekering vinden